Dolar 32,5304
Euro 34,9545
Altın 2.440,12
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Ahmet Mahmut Ünlü Şeriat Konusunu Gündeme Getirdi.!

Ahmet Mahmut Ünlü Şeriat Konusunu Gündeme Getirdi.!
REKLAM ALANI
28 Nisan 2022 16:07 | Son Güncellenme: 28 Nisan 2022 16:08
282
A+
A-

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, büyük günahları anlattığı sohbetinde Türkiye’de bir şeriat referandumu yapılmasını durumunda yaşanacakları gündeme getirdi. Ünlü bu referandumun çok lazım bir durum olduğunu vurguladı.

Cübbeli Ahmet , geçtiğimiz yılın Aralık ayında büyük günahları anlattığı sohbetinin videosunu yeniden paylaştı. Cübbeli videosunda ””Bu hükümleri istiyor musunuz, istemiyor musunuz diye bir referandum yapsalar.. Çok lazım bir şey ama yapmazlar.” ifadelerini kullandı.

Ahmet Mahmut Ünlü şeriat konusunu gündeme getirdi

Türkiye’deki son istatistiklere göre ateist ve deist sayısında artış olduğunu vurgulayan Cübbeli Ahmet , “Araştırmalara göre Türkiye’de şu anda ‘Allah’a inanmıyorum’ diyenlerin oranı yüzde 16. Sadece Allah’a inansa Müslümanlığa yetmez ki. Bir de bunun Peygamber tarafı var. Deist meselesi.. Onun yüzde kaç olduğunu bilmiyorum.” dedi.

İslam şeriatına dikkat çeken Cübbeli Ahmet Hoca, “Hırsızın kolunu kesmek, adam öldürene kısas, zinada yüz sopa, kadınların cilbab giymesi. Bir kadının sokağa çıktığında, genç mi, yaşlı mı, güzel mi, çirkin mi diye anlaşılamayacak şekilde örtünmesi.. İslam’ın emri. Kur’an bunu söylüyor.” diyerek bazı örnekler aktardı.

Türkiye’de bir şeriat referandumu yapılması önerisinde bulunan Cübbeli Ahmet , “Bu hükümleri istiyor musunuz, istemiyor musunuz diye bir referandum yapsalar.. Çok lazım bir şey ama yapmazlar. Masraf çok olur. Yalnız değer bir şey.” ifadelerini kullandı.

Cübbeli Ahmet Hoca, böyle bir referandumda çıkabilecek sonuçları da şöyle değerlendirdi:

Bunu yapsalar kaçta kaç, “Allah’ın hükümlerinin uygulanmasını isterim” der? Eğer derse ki “Ben buna inanıyorum ama nefsim bunu kaldırmaz.” Bu kafir olmaz. Buna kafir diyemeyiz. Bu günahkardır. Kaçta kaç der ki, “Bu zamanda bunlar geçersizdir. Geriye dönülmez. Bin dört yüz seneki hükümlerle yönetilmez.” “Yönetilir, yönetilsin” diyen kaç kişi çıkar? En bonkör rakamı koyuyorum. Yüzde 10. Nerede İslam? Nerde Müslüman?

‘Kur’an bunu söylüyor’

Cübbeli Ahmet Hoca, Müslümanlar için de, “Allah’ın Kur’an’ında şeriat nizamı var. Allah’ın hükümleri var.” uyarısında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.