Dolar 32,3293
Euro 35,0375
Altın 2.280,20
BİST 8.996,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Açık
Antalya
25°C
Açık
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 24°C

Akdeniz İkliminin Güzelliği İnsanının Ruhuna Da Yansımış

Akdeniz İkliminin Güzelliği İnsanının Ruhuna Da Yansımış
REKLAM ALANI
25 Ekim 2022 16:57
197
A+
A-

Antalya Valisi Ersin Yazıcı; Demre, Finike, Kaş ve Kumluca ilçelerinin hayırseverleri ile düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. Vali Yazıcı; “Kalplerinde yardım ve birlikte yükselmenin onurunu taşıyan tüm hayırseverlerimizden Allah razı olsun.” dedi.

Vali Ersin Yazıcı, eğitim alanında yaptıkları yatırımlarla Antalya’ya değer katan hayırseverlerle akşam yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen akşam yemeğine Vali Yazıcı ve Hanife Yazıcı, Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve hayırseverler katıldı.
Ortak Paydamız Eğitim
Antalya’nın gönlü güzel insanları ile bir araya gelmekten dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Vali Yazıcı; “Buradaki kıymetli hayırseverlerimiz ile ortak paydamız eğitim. Bizleri bir araya eğitim konusu getirdi. Bir insanı yetiştirmek için arsaya, binaya, atölyeye ve fiziki anlamda kullanacağımız yapılara ihtiyacımız var. Bunu tabi ki büyük Türkiye Cumhuriyeti devleti yapabiliyor ama sizin gibi gönlü güzel insanlar devletimize bu noktada katkı sunarak bu güzelliğe kendilerini de ortak ediyorlar. Bugüne kadar çalıştığım şehirler arasında en çok hayırseveri olan şehir açık ara Antalya’dır. Bugün burada yeni protokol imzaladığım ya da okul inşaatları devam eden hayırseverlerimiz de var. Bu asla para ile yapılan bir şey değil. Bu tamamen gönülden gelen ve iyi insanlara nasip olan bir durum. Bu ülkede sizden çok daha fazla parası olup, bu güzelliği yapamayan pek çok insan var. Tadını alamıyor, bu güzellikle ruhunu, inancını ve gönlünü buluşturamıyor. Ancak sizin gibi gönlü güzel insanlar bunu başarabiliyor.” şeklinde konuştu.
Hayırseverlerimiz Başımızın Tacı
Antalya’yı, en çok hayırseverin bir arada yaşadığı iyilik şehri olarak gördüğünü belirten Vali Yazıcı; “Antalya, Akdeniz ikliminin ferahlığı ve güzelliğini insanının ruhuna yansıtmış bir şehir. Nezaketli ve yardımsever insanlar özellikle bu kentte toplanmış gibi. Biz de bu akşam bu güzel insanlar için bir yemek düzenledik. Sizler başımızın tacısınız. Bu ülkenin çocuklarına yapmış olduğunuz bu güzel katkıyı Türkiye Cumhuriyeti devleti asla unutmaz. Unutmadığımızın da bir nişanesi olarak yemeği bahane ederek bir araya geldik. Bu gönlü güzel insanları unutursak inancım gereği Rabbim benden hesap sorar. Kalplerinde yardım ve birlikte yükselmenin onurunu taşıyan tüm hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Antalya’nın gönlü güzel insanları inşallah diğer şehirlerimize de örnek olur.” dedi.
İnsana Yapılan Yatırım Çok Kıymetli
İnsana ve eğitime yapılan hayrın çok kıymetli olduğuna vurgu yapan Vali Yazıcı; “Mutlaka inancınız ve töreniz gereği birçok hayırlı iş yapıyorsunuz. Bana düşmez haddime de değil ama insana yapılan yatırım, okul için yaptığınız hayırlar bence en kıymetlilerinden bir tanesi. Ben okullara sık gitmeye çalışan bir Valiyim haftada 2 kere okul ziyareti yapıyorum. Gittiğim okulda bir şehit ismi ya da bir hayırseverin ismi var ise çocuklarla buluştuğumda mutlaka ama mutlaka onlardan bahsediyorum. Çünkü marifet iltifata tabidir. Siz gönlünüzden geçirerek annenizin, babanızın ya da kendi adınıza bu güzellikleri yaptınız. Kalbimizdesiniz, aklımızdasınız büyük devletimiz yüce milletimiz asla kendisine yapılan bu güzelliği unutmaz. İyi ki varsınız. Rabbim sayılarınızı arttırsın. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyor, uzun sağlık dolu bir hayat diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Vali Yazıcı konuşmasının ardından eğitim alanına büyük yatırımlar yapan hayırseverlere tek tek plaket vererek, eğitime sundukları katkı için teşekkür etti.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.