Dolar 32,3679
Euro 34,9483
Altın 2.325,20
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 25°C
Sal 23°C

AKP’den İstifa Eden 412 Üye İYİ Parti’ye Katıldı

AKP’den İstifa Eden 412 Üye İYİ Parti’ye Katıldı
REKLAM ALANI
3 Nisan 2022 18:50
339
A+
A-

AKP’den istifa eden 412 üye İYİ Parti’ye katıldı

AK Parti ‘den istifa eden Mehmet Tayfur ve beraberindeki 412 kişi İYİ Parti’ye geçti. İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, rozet takma töreninde yaptığı konuşmada ülkenin ve vatandaşın umudu olan İYİ Parti’nin iktidara emin adımlarla yürüdüğünü söyledi.

Vatandaşın artık AK Parti ile onun küçük ortağı MHP’den ümidini kestiğini ve kurtuluşu İYİ Parti’de gördüğünü savunan Başaran, “İYİ Parti, Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğinde vatandaşımızın da desteğiyle iktidara yürüyor. Mevcut iktidarın artık ülkeyi yönetemediği ve çözülmeye başladığı net bir şekilde ortaya çıktı. AKP’den ümidini kesen insanlarımız artık akın akın İYİ Parti saflarına katılıyor. Bugünde, AKP’den istifa eden Batıgan Aşireti’nden Mehmet Tayfur ve beraberindeki 412 vatandaşımız İYİ Partili oldu. Bu ülke bizim. El birliğiyle ülkemizi bu iktidardan kurtaracağız” dedi.

KATILIMLAR SÜRECEK

AKP’den istifa ederek İYİ Parti rozeti takan Mehmet Tayfur ise önümüzdeki günlerde katılımların devam edeceğini söyledi. İYİ Parti’yi Antalya’da birinci parti yapmak için çok çalışacaklarını ifade eden Tayfur, “İl Başkanımız Mehmet Başaran’a söz verdim. Önümüzdeki günlerde aşiretimize mensup çok sayıda kişiyi daha İYİ Partili yapacağız” diye konuştu.(kalkantimes)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.