Dolar 32,5667
Euro 34,6983
Altın 2.487,60
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 26°C

Alanya Belediyesi Vatandaşlara Kandil Lokumu Dağıttı.!

Alanya Belediyesi Vatandaşlara Kandil Lokumu Dağıttı.!
REKLAM ALANI
3 Şubat 2022 17:49
254
A+
A-

Alanya Belediyesi Çözüm Masası ekipleri Tosmur Perşembe Pazarı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Ekipler, Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşlara kandil lokumu, maske ve dezenfektan kiti dağıttı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in “Çözüm Odaklı Belediyecilik” anlayışıyla hizmet veren Alanya Belediyesi Çözüm Masası ekipleri, vatandaşların soru, sorun ve taleplerini mobil araç vasıtasıyla yerinde ve anında dinleyerek çözüme kavuşturuyor.

Bu kapsamda bugün Tosmur Mahallesi’nde Perşembe günleri kurulan semt pazarında hizmet veren ekipler, Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşlara kandil lokumu, maske ve dezenfektan kiti dağıtıp kandillerini kutladı.

“EKİPLERİMİZ HER DAİM GÖREV BAŞINDA”

Çözüm Masası ekiplerinin vatandaşların taleplerini dinlemek üzere sürekli görev başında olduğunu belirten Alanya Belediyesi Başkan Vekili Melike Nazifoğlu, “Çözüm Masası ekiplerimiz vatandaşlarımızın huzur ve refahı için sürekli vatandaşlarımız ile iç içe görev başında. Bugün de kandil dolayısıyla Tosmur semt pazarında vatandaşlarımıza kandil dolayısıyla ikramlarda bulundu. Vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.