Dolar 32,3299
Euro 35,0822
Altın 2.286,60
BİST 8.967,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Açık
Antalya
25°C
Açık
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 24°C

Alanya’da Dört Hal Birleşti.!

Alanya’da Dört Hal Birleşti.!
REKLAM ALANI
24 Haziran 2022 17:38
264
A+
A-

Alanya’da 4 halin birleştirilmesi düşüncesiyle Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016 yılında temeli atılan Alanya Yeni Hal Kompleksi inşaatı büyük oranda tamamlandı.Başkan Muhittin Böcek’in talimatıyla Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Demir ve büyükşehir bürokratları, hal komisyoncuları dernek başkanları bir araya gelerek, yeni hale taşınma konusunu görüştü.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Demir, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Gözde Arat, Fen İşleri Dairesi Başkanı Serkan Temuçin ile Alanya-Konaklı-Payallar- Demirtaş Hal Dernek Başkanları katıldı.

Talepler Dile Getirildi

Toplantıda Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Demir, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sorunların çözülmesi ve halcilerin birlikte karar alarak yeni hal kompleksine taşınması yönündeki isteğini dile getirdi. Daha sonra sırayla söz alan hal komisyoncuları dernek başkanları, yeni halle ilgili taleplerini ifade etti. Konaklı ve Payallar Hal Dernek Başkanları taşınmaya olur verirken, Alanya ve Demirtaş Halleri Dernek Başkanları ise diğer üyelerle görüşmek için süre istedi. Halciler kendi aralarında görüşerek bir hafta içinde kararlarını Büyükşehir Belediyesine iletecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.