Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 26°C

Ali Orhan Lazaloğlu Hayatını Kaybetti

Ali Orhan Lazaloğlu Hayatını Kaybetti
REKLAM ALANI
25 Aralık 2022 16:44
240
A+
A-

Antalya’da uzun yıllardır gazetecilik yapan Ali Orhan Lazaloğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Lazaloğlu’nun hayatını kaybetmesini derin bir üzüntüyle öğrendiğini söyleyen Vali Yazıcı, ailesine, yakınlarına ve basın camiasına başsağlığı dileğinde bulundu.

Uzun yıllardır Antalya’da gazetecilik yapan ve medya sektörünün tanınmış isimlerinden olan Ali Orhan Lazaloğlu, tedavi gördüğü hastanede yoğun bakım tedavisi sürerken hayatını kaybetti. Duayen gazetecinin hayatını kaybetmesini derin bir üzüntüyle öğrendiğini kaydeden Vali Yazıcı; “Antalya’mızın duayen gazetecilerinden, Kanal V ekranlarının sevilen yüzü Ali Orhan Lazaloğlu’nun vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhum Ali Orhan Lazaloğlu’na Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve basın camiasına başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Mekânı Cennet Olsun
Ali Orhan Lazaloğlu’nun Muratpaşa Camisi’nde öğlen namazını müteakiben düzenlenen cenaze törenine katılan Vali Yazıcı; “Rabbim, merhum Ali Orhan Lazoğlu’nun ailesine ve sevenlerine sabr-ı cemil ihsan eylesin. Mekânı cennet olsun.” dedi. Cenaze namazının ardından son olarak görev yaptığı Kanal V önünde bir anma programı gerçekleştirildi. Sonrasında ise Antalya Gazeteciler Cemiyetine getirilen naaşı burada düzenlenen törenden sonra memleketi Rize’ye gönderildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.