Dolar 32,3425
Euro 35,1086
Altın 2.309,83
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
26°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 24°C

Allah Bu Millete Bir Daha 15 Temmuz’u Yaşatmasın

Allah Bu Millete Bir Daha 15 Temmuz’u Yaşatmasın
REKLAM ALANI
15 Temmuz 2022 15:39
249
A+
A-

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen Şehit aileleri ve Gaziler onuruna verilen akşam yemeği programına katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Antalya Valiliği tarafından şehit ve gazi aileleri onuruna verilen yemekte Vali Ersin Yazıcı ve Hanife Yazıcı’nın yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan, Başsavcı Vekili Ali Güllü,  İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı SG. Yrb. Murat Sezgin, İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Çalışkan, şehit yakınları, gaziler ve gazi aileleri katıldı.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Sonsuza Kadar Yaşayacak
İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya’nın şehitler ve gaziler için yaptığı duanın ardından konuşan Vali Ersin Yazıcı; “Davetimize katıldığınız için hepinize çok teşekkür ederim. 15 Temmuz gecesi bu ülkenin parası ile okuyan ve iyi yerlere gelen hainler tarafından ülkemiz ele geçirilmeye çalışıldı. O gafillere, bu ülkenin bir çakıl taşını bile yerinden oynatamayacaklarını gösterdik. 2 bin yıllık devlet geleneği olan Türkler, güçlü devlet yapısıyla, güçlü milletiyle, Cumhuriyet ve demokrasisiyle kıyamete kadar başı dik ve onurlu bir şekilde yoluna devam edecektir. Bu ülkenin büyük kurumlarını ele geçirmeye çalışan hainler, 15 Temmuz gecesi gördülerki, büyük Türk milleti kul ve köle olmaz. Gerekirse ölümü göze alıp vatanını korur. Milletimiz, 15 Temmuz gecesi 251 şehit ve 2196 Gazi vererek bir destan yazdı. O hainlere ve destekçilerine şunu ifade etmek istiyorum. Ordumuz kendini yeniledi, hava kuvvetlerimiz kendini yeniledi, polisimiz kendini yeniledi, jandarmamız ve adliye teşkilatımız özellikle sizin ele geçirmeye çalıştığınız bütün devlet kurumlarımız 2 bin yıllık Türk devlet geleneği çerçevesinde kendini yenileyerek ve daha da güçlenerek yoluna devam ediyor. Ey hainler, ey hainlere destek verenler, bunu aklınızdan çıkarmayın. Allah bir daha bu millete 15 Temmuz’u yaşatmasın. Türk devletinin bu kutlu yolculuğuna katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bizler inanıyoruz ki, devletimizin bekası ve milletimizin huzurunu bozmak için yapılan her türlü girişim sonuçsuz kalacak. Halkımızın birlik ve beraberliği ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti sonsuza kadar yaşayacaktır. Bu duygularla, tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Vali Ersin Yazıcı ve Hanife Yazıcı gece boyunca şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenerek sohbet etti. Programın sonunda ise Yazıcı çifti tüm misafirlerle tek tek vedalaşarak, onları uğurladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.