Dolar 32,4490
Euro 34,5109
Altın 2.473,25
BİST 9.561,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 24°C
Az Bulutlu
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 23°C
Cum 20°C
Cts 22°C

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcekten Yeni Yıl Mesajı.!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcekten Yeni Yıl Mesajı.!
REKLAM ALANI
31 Aralık 2021 14:52 | Son Güncellenme: 31 Aralık 2021 15:00
247
A+
A-

Değerli Hemşehrilerim, Tüm dünya, ülkemiz ve Antalya’mız için sağlıklı, güzel günler getirmesini dilediğimiz 2022 yılını karşılıyor olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. 2022 yılının hepimize güzellikler getirmesini diliyorum.

Geride bırakmaya hazırlandığımız 2021 yılında pandemi başta olmak üzere ekonomik ve sosyal anlamda yaşanan tüm zorluklara rağmen belediyecilik hizmetleri kapsamında sürdürülebilir, yenilikçi hizmet ve çalışmalarla planlı, kurallı, kimlikli bir Antalya için var gücümüzle çalıştık.

Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak tüm çalışmalarımızda daha iyi, daha güzel ve daha yaşanabilir bir Antalya hedefiyle hizmet üretmeye gayret gösterdik.

Yeni bir yıla girerken hedeflerimiz doğrultusunda yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı bir kez daha gözden geçirdik. Alt yapı başta olmak üzere, kültür, sosyal, sağlık, çevre gibi konularda hizmet ve projelerimiz Antalya’mızın 19 ilçesinde tüm hızıyla sürecek. Kaynaklarımıza sahip çıkan, tasarrufu ilke edinmiş, şeffaf, dürüst, hesap verebilen bir anlayışla çalışacağız.

Yeni yılda da Antalya’mız için aynı azim ve kararlılıkla var gücümüzle hizmet üretmeye devam edeceğiz. İnanıyorum ki sizlerle birlikte el ele vererek çalıştığımız sürece 2022 yılı Antalya’mız için yepyeni hedefler ve başarılarla dolu bir yıl olacak.

Bu güzel duygular ile 2022 yılının size, ülkemize ve tüm dünyaya huzur, barış, bereket ve sağlıklı günler getirmesini temenni ediyor, tüm hemşehrilerime mutlu, daha aydınlık, güzel yıllar diliyorum.

MUTLU YILLAR ANTALYAM

Muhittin BÖCEK

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.