Dolar 32,5114
Euro 34,5664
Altın 2.493,42
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 24°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 23°C
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 22°C

Antalya Büyükşehir Belediyesi Titreyengöl temizliğini .!

Antalya Büyükşehir Belediyesi  Titreyengöl temizliğini .!
REKLAM ALANI
16 Eylül 2021 21:46 | Son Güncellenme: 16 Eylül 2021 21:47
238
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Manavgat ekibi otellerin yoğun olduğu Titreyengöl’de temizlik yaptı. Çalışmanın ardından bu yılki kuraklıktan dolayı göl üzerinde oluşan yosunların yarattığı kötü görüntü de ortadan kalktı.

 

Doğa ve çevre dostu çalışmalarıyla öne çıkan Antalya Büyükşehir Belediyesi görev ve sorumluluk alanında olmamasına rağmen birçok önemli çalışma gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Manavgat ekipleri de Titreyengöl’de çalışma yaptı. Ekipler, gölde bulunan pet şişe, plastik atıklar, yiyecek atıkları ve yosunları temizledi.

KÖTÜ GÖRÜNTÜ ORTADAN KALKTI

Otellerin yoğun olarak bulunduğu Titreyengöl’de turizm faaliyetin yanı sıra Manavgatlılar tarafından da vakit geçirmek için ziyaret edilen Titreyengöl’deki çalışma takdir topladı. Turizm açısından önem arz eden gölün ve etrafının temizliği sonrası yerli ve yabancı ziyaretçilerin daha temiz bir ortamda vakit geçirmelerine imkan sağlandı. Özellikle bu yıl kuraklıktan dolayı göl üzerinde oluşan yosunların kötü görüntüsü ortadan kalkarken ziyaretçilerin de daha temiz bir ortamda vakit geçirmelerine olanak sağlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.