Dolar 32,3653
Euro 34,9637
Altın 2.325,37
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 25°C
Sal 23°C

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Üniversite Adaylarına Tercih Desteği Sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Üniversite Adaylarına Tercih Desteği Sürüyor
REKLAM ALANI
1 Ağustos 2022 17:37
232
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi, üniversite tercihi yapacak adaylara yol arkadaşlığı yaparak ücretsiz tercih desteği veriyor. Konyaaltı, Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde 4 farklı noktada verilen ücretsiz danışmanlık hizmeti adayları memnun ediyor.

 

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından 4 farklı noktada tercih danışmanlığı hizmeti vermeye başladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Sanat Eğitim Merkezi (ATASEM) Uncalı, Yenimahalle, Çaybaşı ve Lara Kurs Merkezlerinde uzman rehber öğretmenler tarafından yürütülen ücretsiz danışmanlık hizmeti, 5 Ağustos’a kadar devam edecek.

Uzmanlarla Tercih

Üniversite tercihini yapmak için Uncalı ATASEM’e gelen adaylara rehberlik sağlayan danışman Ayben Şahinsoy “Öğrencilere meslekler hakkında bilgiler veriyoruz. Üniversitelerin hangi koşullarda öğrenci aldıkları yönündeki bilgileri tercih yapacak olan adaylara aktarıyoruz. Onların bu yolculuğunda yol arkadaşı olarak isteklerine göre en iyi tercihleri yapmalarını sağlıyoruz ”dedi.

Öğrenciler Memnun

Üniversite tercih desteğinden yararlanmak için Yeni Mahalle Kültür Merkezine gelen Ezgi Dikmen ise “Bura hocalarımız bize üniversiteler hakkında detaylı bilgiler verdi. Taban puanları, başarı sıralaması ve öğrenci yerleştirmede baz alınan diğer faktörlerü konuştuk. Rehber öğretmenlerimiz bize oldukça yardımcı oldu. Bu sayede doğru bir tercih yaptığıma inanıyorum” diye konuştu.

5 Ağustos’a Kadar Devam Edecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin uzman rehber öğretmenler eşliğinde verdiği ücretsiz üniversite tercihi desteği Konyaaltı Uncalı Kurs Merkezi, Kepez Yenimahalle Kurs Merkezi, Muratpaşa Çaybaşı Kurs Merkezi ve Lara Kurs Merkezi’nde tercihlerin son günü olan 5 Ağustos’a kadar devam edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.