Dolar 32,3283
Euro 35,0825
Altın 2.307,85
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
26°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 24°C

Antalya Büyükşehir Belediye Personeline 30 Bin tl Promosyon

Antalya Büyükşehir Belediye Personeline 30 Bin tl Promosyon
REKLAM ALANI
21 Aralık 2022 17:33 | Son Güncellenme: 21 Aralık 2022 17:37
235
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, personel maaş ödemeleri için yapılan ihaleyi kazanan banka yetkilileri ile promosyon ihalesini imzaladı. Başkan Muhittin Böcek, memur, sözleşmeli personel ve kadrolu işçiler için 30 bin TL promosyon parası yatacağını açıklayarak, hayırlı olmasını diledi.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi memur, sözleşmeli ve kadrolu işçilerin maaş ödemesi için yapılan promosyon ihalesi tamamlandı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 3 yıl süre ile maaşların ödemesi için yapılan ihaleyi kazanan Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Bölge Direktörü İbrahim Savaş ve Şube Müdürü Mahmut Yıldız ile imza töreninde bir araya geldi.

Yol Arkadaşlarımıza Hayırlı Olsun 

Başkan Muhittin Böcek, 2022 yılında maaş farkları, ödemeler ve parasal miktarın büyüklüğü ile promosyon ihalesini yenilediklerini söyledi. “Biz çalışma arkadaşlarımızı her zaman düşünüyoruz” diyen Başkan Muhittin Böcek, “Sendikalarımızın da katılımıyla tüm bankalarla görüşmeler yapıldı. Üç defa ihaleye çıkıldı ve çalışma arkadaşlarımıza en yüksek parayı Türkiye Ekonomi Bankası verdi. Ocak ayında memur, sözleşmeli personelimize ve kadrolu işçimizin hesabına 30 bin TL yatacak. Bizim için çalışanlarımız çok önemli, onlarda benim gibi Antalya için çalışıyor. Yol arkadaşlarım bu promosyonu güle güle kullansın. Şirket personeli arkadaşlarımızın da ihalesi kısa sürede gerçekleşecek. Bugünkü imzaladığımız promosyon sözleşmesinden 2 bin 170 çalışanımız faydalanacak. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Güle Güle Kullansınlar

TEB Bölge Direktöre İbrahim Savaş ise yapılan müzakereler sonrasında en yüksek rakamı bankalarının verdiğini belirterek, “Büyükşehir çalışanlarımız güle güle kullansın” diye konuştu.

Başkan Muhittin Böcek ve banka yetkilileri memur, sözleşmeli ve kadrolu işçilerin 3 yıllık maaş ödemesi için 30 bin TL’lik imzayı attı. Promosyon ihalesinden 2 bin 170 personel faydalanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.