Dolar 32,4972
Euro 34,8101
Altın 2.488,61
BİST 9.553,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Antalya da 120 Genç Tünektepe’de Yürüdü

Antalya da  120 Genç Tünektepe’de Yürüdü
REKLAM ALANI
18 Mayıs 2023 17:50
138
A+
A-

Vali Ersin Yazıcı 15 – 21 Mayıs Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında Tünektepe’de düzenlenen Gençlik Yürüyüşü’ne katıldı.

19 Mayıs Gençlik Haftası münasebetiyle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 120 gönüllü genç ile 605 rakımlı Tünektepe’de 3 kilometrelik doğa yürüyüşü düzenlendi. Düzenlenen yürüyüşe; Vali Ersin Yazıcı, Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Gençlik Ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Candemir Zoroğlu ve gençler katıldı.

Bu yıl 104’üncü yılı kutlanacak olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri Konyaaltı’da devam etti. Vali Yazıcı 120 genç ile birlikte 3 kilometrelik yürüyüşe katılarak gençlerle bir araya geldi. Gençlerle sohbet ederek gerçekleşen yürüyüş eğlenceli anlara sahne oldu. Vali Yazıcı yürüyüş boyunca gençlerin gelecek hayallerini ve yapmayı planladıkları projeleri dinledi. Uzun süren yürüyüşün ardından Tünektepe’ye ulaşan Vali Yazıcı ve gençler bir süre dinlendikten sonra Tünektepe manzarası eşliğinde koyu bir sohbete daldı.

Vali Yazıcı, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenecek etkinliklere tüm gençleri davet ederek bu yılda 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkuyla kutlanacağını vurguladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.