Dolar 32,3277
Euro 35,0598
Altın 2.296,98
BİST 9.045,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Açık
Antalya
25°C
Açık
Cum 26°C
Cts 27°C
Paz 25°C
Pts 24°C

Antalya Halkı Hayır Yapmayı Canı Gönülden Seviyor

Antalya Halkı Hayır Yapmayı Canı Gönülden Seviyor
REKLAM ALANI
10 Mart 2023 16:34
167
A+
A-

Antalya Valisi Ersin Yazıcı Kepez’de hayırseverler Fatih Selek ve Ali Işıkhan tarafından yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmeti İstasyon Binası’nın Temel Atma Töreni’ne katıldı. Törende konuşan Vali Yazıcı, “Vatanını seven gönlü güzel insanlar bizleri bir araya getirmeye devam ediyor.” dedi.

Antalyalı hayırseverler eğitimden sağlığa birçok konuda şehre değer katmaya devam ediyor. Vali Yazıcı, hayırseverler tarafından Kepez’in Çankaya Mahallesi’nde 700 metrekarelik kapalı alana sahip, 9 hekimli Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmeti İstasyon Binası’nın temel atma törenini gerçekleştirdi.

Düzenlenen törene Vali Ersin Yazıcı, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Başıbüyük, Çankaya Mahalle Muhtarı Veli Sarı, hayırseverler Fatih Selek, Ali Işıkhan ve bölge halkı katıldı.

Sağlıkta Attığımız Adımlar Göğsümüzü Kabartıyor
Sağlık ve eğitimin insanoğlunun vazgeçilmezi olduğunu, doğumdan ölüme kadar hepsine de ihtiyaç duyulduğunu belirterek sözlerine başlayan Vali Ersin Yazıcı; “Şükürler olsun ki son 20 yılda sağlıkta geldiğimiz aşama göğsümüzü kabartıyor. Sağlıkta çağ atladık. 90’lı yıllarda stajyer Kaymakam olarak İngiltere’ye gittiğimde bir tane aile hekimimizin olduğu okulda bize tebliğ edilmişti, o zaman ‘Allah’ım inşallah bizim ülkemizde de bunları görürüz’ demiştim. Şükürler olsun ki 15 yılı geçkin bir süredir bu uygulama başladı. Hayırseverlerimiz sayesinde sağlıkta geldiğimiz nokta, hizmet kalitemiz ve insanlarımızın memnuniyeti bizleri çok mutlu ediyor. Bu tür güzel tesislerle Kepez’deki kalitemizi size olan hizmet sunuş şeklimizi artırmaya devam edeceğiz. Çok yakın bir zamanda hizmete açılacak olan Şehir Hastanemiz tüm Antalya’ya hatta komşu vilayetlere de hizmet verecek. Kepez gelişiyor, bölgenin sağlık tesisi ihtiyaçlarını hem devletimiz hem de yardımseverlerimiz tarafından karşılanmaya devam edecek.” dedi.

Antalya Halkı Birlikte Yükselmek İçin Çabalıyor
Okul, sağlık merkezi, dini tesis alanları konusunda Antalyalı hayırseverlerin çok özverili davrandığını belirten Vali Yazıcı; “Öyle bir şehirde görev yapıyorum ki her bir insanı dezavantajlı bölgelerin ihtiyaçlarını gidermeye çalışarak birlikte yükselmek için çabalıyor. Bu şehrin insanı hayır yapmayı canı gönülden seviyor. Elinde çok olan çoktan, az olan azdan yetirip veriyor. Sağ olun var olun. İyiliğin ve kenetlenmenin ne demek olduğunu her bir protokolde, her bir temel atma töreninde yeniden görüyorum. Bugün de gönlü güzel hayırseverlerimiz Fatih Bey ve Ali Beyin yapımına başlayacağı Aile Sağlığı Merkezimiz için bir araya geldik. Fatih Bey ve Ali Bey gibi vatanını seven gönlü güzel insanların yapabileceği bu hayır için kendilerini tekrar tebrik ediyorum. Allah sayınızı arttırsın. Tesisimiz şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun. Buraya 14 ay süre verilmiş ama ben hayırseverlerimiz ile konuştum inşallah yıl bitmeden yani 5-6 ay içerisinde bu tesis bitmiş olacak. Herkese hayırlı ve uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.

Vali Ersin Yazıcı, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmeti İstasyon Binası’nın Temel Atma Töreni’nin ardından Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Antalya İl Başkanlığı Hizmet Ofisi’nin açılış törenine katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.