Dolar 32,3289
Euro 35,0655
Altın 2.299,69
BİST 9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Açık
Antalya
25°C
Açık
Cum 26°C
Cts 27°C
Paz 25°C
Pts 24°C

Antalya’da Hava’dan ve Karadan Denetlemeler Devam Ediyor.!

Antalya’da Hava’dan ve Karadan Denetlemeler Devam Ediyor.!
REKLAM ALANI
1 Şubat 2022 14:32 | Son Güncellenme: 1 Şubat 2022 14:42
266
A+
A-

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince trafik düzenini ve güvenliğini sağlamak için denetimler devam ediyor. Helikopter ve drone destekli denetimler, şehirlerarası otobüs denetimleri ve kış lastiği kontrolünün de yapıldığı denetimlerde ekipler sürücülere kış şartlarında alınması gereken tedbirleri hatırlattı.

Antalya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüz ekiplerince helikopter ve drone destekli trafik kontrolü gerçekleştirildi. Antalya İl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgilere göre 24.01.2022 ile 31.01.2022 tarihleri arasında farklı saatlerde trafik ekiplerince havadan helikopter ve drone destekli emniyet kemeri, radar, alkol, kırmızı ışık denetimi, hatalı sollama, şehirlerarası otobüs, kış lastiği gibi konularda denetim yapıldı. Trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla denetim faaliyetlerinin etkin bir şekilde devam edeceği belirtilen açıklamada özellikle sürücülerde denetim duygusunun üst düzeyde tutulmasının hedeflendiği belirtildi.

Antalya’nın birçok noktasında geniş kapsamlı gerçekleştirilen trafik denetlemelerinde eksiği görülen araç ve sürücülerine cezai işlem uygulanırken, sürücüler, trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıldı. Antalya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada havadan helikopter ve drone ile yapılan denetimler haricinde, şehirlerarası yolcu otobüslerine yönelik denetimlerin de devam ettiği bilgisi verildi.

Gerçekleştirilen denetimler sonucu; helikopter–drone denetiminde 92 sürücüye, şehirlerarası otobüs denetimi kapsamında 4 araç denetlenmiş olup 2 sürücüye, kış lastiği denetimi kapsamında 166 araç denetlenmiş olup 12 sürücüye trafik idari para cezası uygulanmıştır.

Açıklamada, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik denetimlerini aralıksız devam ettireceği belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.