Dolar 32,3812
Euro 35,0207
Altın 2.325,80
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 25°C
Sal 23°C

Antalya, Hem Turizmin Hem De Gönlü Bol İnsanların Başkenti

Antalya, Hem Turizmin Hem De Gönlü Bol İnsanların Başkenti
REKLAM ALANI
14 Nisan 2023 18:18 | Son Güncellenme: 14 Nisan 2023 18:19
246
A+
A-

Turanlar Yapı ve Malzemeleri Ticaret A.Ş. adına hayırsever Mehmet Turan ile Manavgat’ın Kızılağaç Mahallesi’nde yapılacak olan “Kızılağaç Şefika Turan Aile Sağlığı Merkezi” protokolünü imzaladı. Nisan ayının başından itibaren hayırseverlerle 4 protokole imza atıldığını söyleyen Vali Yazıcı; “Bu müthiş bir sayı. Antalya, hem turizmin hem de gönlü bol insanların başkenti.” diye konuştu.

2023 turizm sezonuna rekorlarla başlayan Antalya, hayırseverlerinin eğitimden sağlığa birçok konuda desteğiyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Vali Ersin Yazıcı, Turanlar Yapı ve Malzemeleri Ticaret A.Ş. adına hayırsever Mehmet Turan ile Manavgat’ın Kızılağaç Mahallesi’nde 700 metrekarelik alanda 6 hekimli olarak yapılacak olan “Kızılağaç Şefika Turan Aile Sağlığı Merkezi” protokolünü imzaladı. Vali Yazıcı başkanlığında Antalya Valiliğinde düzenlenen protokol törenine İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Başıbüyük de katıldı.

Hayırlı Bir Günde Hayırlı Bir İşe İmza Attık
Protokoldeki konuşmasına hayırsever Mehmet Turan’a teşekkür ederek başlayan Vali Yazıcı; “Hepimizin bildiği gibi Ramazan ayındayız. Hayırlı bir günde hayırlı bir işe imza attık. Ramazan ayı bizler için paylaşmak, paylaşarak çoğalmak demektir. Siz de bu imzalamış olduğumuz aile sağlığı merkeziyle bunun en güzel örneğini sergiliyorsunuz. Bu paylaşma duygusunun en güzel ve en özel örneğisiniz. Bir kez daha sizlere teşekkür ediyorum. Allah yaptığınız hayırları kabul etsin.” şeklinde konuştu.

Antalyalı Hayırseverlerimizin Şehre Katkısı Çok Büyük
Antalyalı hayırseverlerin şehre önemli katkılar sunduğunun altını çizen Vali Yazıcı; “Daha önce görev yaptığım illerde de hayırseverimizle eğitimden sağlığa birçok konuda protokol imzaladık. Ama Antalya bu konuda çok özel bir yer. Hayırseveri en bol şehir. Turizmde öncü şehir Antalya’mız, hayırseverde de öncü şehir. Hayırseverlerimiz eğitimden sağlığa birçok noktada verdikleri desteklerle şehrimize değer katmaya devam ediyor. Antalya her alanda olduğu gibi hayırsever konusunda da öncü bir şehir.” diye konuştu.

Nisan Ayı Başından Bu Yana 4’üncü Protokol
Özellikle son dönemlerde hayırseverlerle imzalanan protokollerin sayısının giderek arttığına dikkat çeken Vali Yazıcı şunları kaydetti: “Her zaman dediğimiz Antalya hayırseveri bol bir şehir. Bunu son zamanlardaki gerçekleştirdiğimiz protokollerle daha da iyi anlıyoruz. Bugün imzalamış olduğumuz protokol, Nisan ayı başından itibaren hayırseverlerimizle imzaladığımız 4’üncü protokol. Bu gerçekten müthiş bir sayı. Antalya, hem turizmin hem de gönlü bol insanların başkenti.”

Sağ Olun Var Olun
Hayırseverlerin desteğinin önemine dikkat çeken Vali Yazıcı; “Çok güçlü bir devletimiz var. Ancak sizin gibi hayırseverler sayesinde devletimizin yükü hafifliyor. Türk milleti adına Antalya’mız adına yaptığınız her şey için teşekkür ederiz. Bir insanın sırf parasının olması bu iş için yeterli değil. Sizden daha zengin insanlarımız var. Bu hayırlı iş ancak gönlü güzel vatandaşlarımıza nasip oluyor.” dedi.

Gücümüze Güç Katacak
Antalya’nın güçlü bir sağlık altyapısının olduğunu ancak imzalanan bu protokolle gücüne güç katacağını aktaran Vali Yazıcı şunları kaydetti: “Antalya’mızın güçlü bir sağlık altyapısı var. Bu güçlü sağlık altyapımızı da hayırseverlerimizin vermiş olduğu destekle daha da arttırarak yolumuza devam ediyoruz. Bu imzalamış olduğumuz protokol sağlık alanında gücümüze güç katacak. Allah sizden razı olsun. Allah sizin gibi örnek insanlarımızın sayısını arttırsın.”

İmzalanan protokolle, Manavgat’ta 700 metrekarelik alana yapılacak olan “Kızılağaç Şefika Turan Aile Sağlığı Merkezi” 12 ay içerisinde tamamlanacağı bilgisi verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.