Dolar 32,3229
Euro 35,1696
Altın 2.240,70
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 19°C
Gök Gürültülü
Antalya
19°C
Gök Gürültülü
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 17°C
Cts 18°C

Antalya Nevruz’u Coşkuyla Kutlayacak.!

Antalya Nevruz’u Coşkuyla Kutlayacak.!
REKLAM ALANI
18 Mart 2022 14:57
275
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi baharın gelişini müjdeleyen Nevruz Bayramı’nı düzenleyeceği birbirinden renkli etkinliklerle kutlayacak. 20 Mart Pazar günü Konyaaltı Olbia Kent Meydanı’nda Nevruz Bayramı Yürüyüşü ile başlayacak olan etkinlikte halk oyunları gösterisi, konserler ve yarışmalar yer alacak.

Baharın gelişini müjdeleyen ve yüzyıllardır Türk geleneklerinde kutlanan bahar bayramı Nevruz için Antalya Büyükşehir Belediyesi kutlama programı düzenledi.

KONSERLER, HALK DANSLARI VE YARIŞMALAR

Ulusal ve uluslararası dayanışma ve yörük dernekleri işbirliği içinde gerçekleşecek kutlama programı 20 Mart Pazar günü saat 10.00’da Konyaaltı Sahil Antalya Yaşam Parkı Erdem Otel karşısından Olbia Kent Meydanı’na Geleneksel Nevruz Bayramı Yürüyüşü ile başlayacak. Kutlama programı kapsamında Ahıska Türkleri, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, İran ve Irak Türkleri halk dansları gösterileri, semah gösterisi, demir-örs dövülmesi, ateşten atlama, keşkek ve ayran ikramı, geleneksel yarışmalar ve konserler düzenlenecek.  Nevruz bayramı kutlamalarına tüm Antalyalılar davetli.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.