Dolar 32,3171
Euro 35,0910
Altın 2.299,97
BİST 9.050,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 27°C
Cts 27°C
Paz 25°C
Pts 24°C

Antalya Taksi Ücretleri 6 TL Oldu.! İndi Bindi 12 TL Oldu.!

Antalya Taksi Ücretleri 6 TL Oldu.! İndi Bindi 12 TL Oldu.!
REKLAM ALANI
1 Eylül 2021 22:12
517
A+
A-

ANTALYA’DA TAKSİ FİYATLARI 6 TL OLDU. İNDİ BİNDİ 12 TL OLDU; FİNİKE’DE TAKSİ FİYATLARI NE KADAR;

Antalya’da merakla beklenen Ulaşım Koordinasyon Merkezi toplantısı sona erdi. Toplantıda alınan karar doğrultusunda daha önce 5,5 TL olarak taksimetre açılış ücreti, 6 liraya yükseltildi. İndi- bindi de 12 TL olarak kararlaştırıldı.

ESNAFIN YAŞADIĞI ZORLUKLAR DA KONUŞULDU

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı UKOME Şube Müdürlüğünün sekretaryasının yürüttüğü Ulaşım Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (UKOME) Genel Kurulu bugün topladı. Kurulda birçok kurum ve kuruluş temsilcisi yer aldı. Toplantıda ulaşım esnafının yaşamış olduğu sorunlar ve zam teklifleri ile talepleri görüşüldü.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE UYGULANACAK

Toplantının sonunda alınan zam kararları açıklandı. Alınan karara göre Antalya’da 5.5 TL olan taksimetre açılış ücreti 6 TL oldu. İndi-bindi ücreti ise 12 TL olarak güncellendi. Kilometre başına ödenecek olan ücret ise 5 TL olarak belirlendi. Zam kararının alınan kararın onaylanmasının ardından önümüzdeki günlerde devreye gireceği açıklandı.

MUHİTTİN BÖCEK’E TEŞEKKKÜR

Toplantı sonrasında kısa bir yazılı açıklama yapan Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik, ‘Antalya Büyük Şehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ve UKOME Genel Kuruluna Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası esnafım adına teşekkür ediyorum’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.