Dolar 32,3396
Euro 35,1060
Altın 2.238,79
BİST 8.859,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 19°C
Az Bulutlu
Antalya
19°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Antalya Uyuşturucu Taciri Emniyetten Kaçamadı

Antalya Uyuşturucu Taciri Emniyetten Kaçamadı
REKLAM ALANI
9 Kasım 2022 18:44
216
A+
A-
İl genelinde uyuşturucu maddelerin kaynağının kurutulması, ticaretinin ve kullanımının engellenmesi amacıyla çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Antalya İl Emniyet Müdürlüğü birimleri, Alanya’da şüphe üzerine durdurdukları araçta uyuşturucu madde ve silah ele geçirdi.
Antalya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü’nce il genelinde uyuşturucu maddelerin kaynağının kurutulması, ticaretinin ve kullanımının engellenmesi amacıyla gerçekleştirilen başarılı operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Alanya ilçesinde uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü birimlerince 9 Kasım 2022 günü yapılan çalışmalar sonucunda, şüphe üzerine durdurulan bir araçta uyuşturucu madde ve silah yakalandı.
Dim barajı civarında şüpheli H.D. isimli şahsın kullanımında bulunan araç şüphe üzerine durdurularak yapılan aramada; 454 gram esrar maddesi, 55 gram metamfetamin, 205 adet ecstasy hap, 1 adet tabanca ve tabancaya ait 62 adet fişek ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheli H.D. isimli şahıs hakkında “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” ve “Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak” suçundan işlem yapılarak adli makamlara sevk edildiği bilgisi paylaşılırken, Antalya Emniyet Teşkilatı gerçekleştirdiği bu başarılı operasyonla Antalya’da uyuşturucuya geçit verilmeyeceğini bir kez daha göstermiş oldu.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.