Dolar 32,3660
Euro 34,9560
Altın 2.325,42
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 25°C
Sal 23°C

Antalya Valisi Ersin Yazıcı Çevre Temizliği Yaptı.!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı Çevre Temizliği Yaptı.!
REKLAM ALANI
6 Haziran 2022 16:11
311
A+
A-

Vali Ersin Yazıcı, Türkiye Çevre Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Çevre Müfettişliği ve Çevre Temizliği Etkinliği’ne katıldı. Vali Yazıcı, Ziya Marsel-Z. Denizhan Öner İlköğretim Okulu öğrencileri ile birlikte Konyaaltı Sahili’ni temizleyerek çevre ve doğanın önemine dikkat çekti.

Konyaaltı sahilinde düzenlenen etkinliğe Vali Ersin Yazıcı, Muratpaşa Kaymakamı Dr. Orhan Burhan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Tevfik Altınay, Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, Ziya Marsel-Z. Denizhan Öner İlköğretim Okulu öğretmen, öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

Dünya ve İnsan Birbirinden Ayrılamaz
Çevre duyarlılığını arttırmak ve çocuklarda çevre bilinci oluşturmak amacıyla Dünya Çevre Günü’nde, Ziya Marsel-Z. Denizhan Öner İlköğretim Okulu öğrencileri ile bir araya gelen Vali Yazıcı, doğa için atılan her adımın aslında insanlık için atıldığını ifade etti. Çevre temizliği yaparken öğrencilerle sohbet eden Vali Yazıcı; “Yaşadığımız evrende hepimiz birbirimize görünmez bağlarla bağlıyız. Bunu asla unutmayın. Biz burada sadece sahili ve denizi temizlemiyoruz. Kendi evimizi temizliyoruz. Bizim dünyadan başka gideceğimiz bir gezegen yok. O yüzden elimizden geldiğince doğayı kirletmemeye dikkat edeceğiz. İklim krizi kapımızda bu yüzden dünyamıza büyük bir ehemmiyetle yaklaşmalıyız. Dünya ile insan birbirine ayrılmaz bağlarla bağlı ve bu bağ hiçbir şekilde koparılamaz.” dedi.

Konyaaltı sahilinin ardından Sahil Güvenlik ekiplerince dalış yapılarak Konyaaltı sahilinde deniz dip temizliği yapıldı. Vali Yazıcı, Ziya Marsel-Z. Denizhan Öner İlköğretim Okulu öğrencilerinin Konyaaltı sahilinde hazırlamış olduğu sergiyi gezerek, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.