Dolar 32,5649
Euro 34,9847
Altın 2.420,19
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Açık
Antalya
25°C
Açık
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 29°C
Pts 27°C

Antalya Valisi Ersin Yazıcı İftarda Şehit Ailesine Misafir Oldu

Antalya Valisi Ersin Yazıcı İftarda Şehit Ailesine Misafir Oldu
REKLAM ALANI
13 Nisan 2023 17:43
152
A+
A-

Her fırsatta şehit aileleriyle bir araya gelmeye çalışan Vali Ersin Yazıcı, 1994 yılında Kars’ta şehit olan Polis Memuru Nuri Yıldız’ın ailesine iftarda misafir oldu. Şehit ailelerinin her şartta ve daima yanlarında olduklarını ifade eden Vali Yazıcı; “Vatanımızın bekası, milletimizin istiklal ve istikbali için toprağa düşen şehitlerimizin aileleri başımızın tacıdır.” dedi.

Ramazan ayında da şehit aileleriyle buluşmalarına ara vermeden devam eden Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, 1994 yılında Kars’ta şehit olan Polis Memuru Nuri Yıldız’ın ailesini ziyaret ederek birlikte iftar yaptı. İftar programına Vali Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı’nın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ve eşi Sevilay Çevik katıldı.

Şehidimizin Ruhu Şad, Mekânı Cennet Olsun
Ziyarette konuşan Vali Yazıcı; “Bugünkü iftarımızı şehidimizin kıymetli ailesiyle birlikte yapıyoruz. Şehidimizin anılarını yâd edip şehidimiz için dualar ettik. Şehidimizin ruhu şad, mekânı cennet olsun.” dedi.

Şehitlerimizin Bizlere En Kıymetli Emanetlerisiniz
Şehidin eşi Sakine Yıldız ile sohbet ederek hatırını soran Vali Yazıcı şunları kaydetti: “Sizler bizim başımızın tacı, şehitlerimizin bizlere en kıymetli emanetlerisiniz. Bizler devlet olarak her zaman sizlerin yanındayız ve sizin hizmetinizdeyiz. Bizler de dün olduğu gibi bugün de şehitlerimizin kutsal emanetlerinin yanında olmaya devam edeceğiz.”

Devletimiz Tüm İmkânlarıyla Hizmetinizdedir
Şehit ailelerinin her şartta yanlarında olduklarını dile getiren Vali Yazıcı; “Şunu hiçbir zaman unutmayın ki, bu kadim devlet, bu kadim millet her şartta ve daima yanınızda. Vatanımızın bekası, milletimizin istiklal ve istikbali için toprağa düşen şehitlerimizin aileleri başımızın tacıdır. Bizler, sizin için varız. Lütfen en küçük bir sorunda bile bizim kapımızı çalın. Sizler bize kıymetli şehitlerimizin emanetisiniz. Başımızın üstünde yeriniz var, ne yapsak hakkınızı ödeyemeyiz. Devletimiz tüm imkânlarıyla hizmetinizdedir.” ifadelerini kullandı.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen iftar ziyareti sırasında Vali Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, şehit ailesine Türk Bayrağı hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.