Dolar 32,5882
Euro 34,7930
Altın 2.505,87
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 25°C

Antalya Valisi Ersin Yazıcı Kaş’ta Muhtarlar İle Bir Araya Geldi

Antalya Valisi Ersin Yazıcı Kaş’ta  Muhtarlar İle Bir Araya Geldi
REKLAM ALANI
9 Aralık 2022 16:31
202
A+
A-

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kaş ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İncelemeler kapsamında bölge muhtarlarıyla da bir araya gelen Vali Ersin Yazıcı, Kaş’ın sorunlarını, taleplerini ve çözüm önerilerini dinledi.

Kaş ilçesinde 34 muhtarın katılımıyla Belediye Toplantı Salonu’nda düzenlenen muhtarlar toplantısına, Vali Ersin Yazıcı, Kaş Kaymakamı Murat Öztürk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, ilçe kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Onurlu Bir Görev İfa Ediyorsanız
Muhtarların halk tarafından seçilerek onurlu bir görev ifa ettiklerini vurgulayan Vali Ersin Yazıcı; “Halkımız size güvendiği için sizleri seçiyor. Bu yüzden kendinizle gurur duymalısınız, seçilerek bu göreve geliyorsunuz. Halkımız sizleri seçerken, sen benim mahallemi temsil edebilirsin, sen benim ihtiyaçlarımı gözetir, dertlerimle dertlenir ve çözüm bulmak için uğraşırsın diye düşünerek sizleri seçiyor. Lütfen onlara hak ettikleri değeri verin.” şeklinde konuştu.

Masalları Andıran Bir İlçemizdeyiz
Antalya’nın, doğal güzellik ve tarihi bir arada barındıran en nadide ilçelerinden biri olan Kaş’ta muhtarlarla bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyduğunu belirterek sözlerine başlayan Vali Yazıcı; “Tüm dünyanın dikkatini çeken ve milyonlarca turisti kendine çeken güzel ilçemiz Kaş’tayız. Kaputaş Plajı, kum tepeleri, Patara Antik Kenti, Kekova, Saklıkent Kanyonu, Xanthos Antik Kenti ve nicelerine ev sahipliği yapan masalları andıran ilçemizdeyiz. Bugün burada muhtarlarımızı dinlemek ve sorunlarını çözebilmek adına bir araya geldik. Neler yapabilirizi hem tartışacağız hem de enine boyuna konuşacağız. Birçok sorunu da çözüme ulaştıracağız. İnşallah sorunlarınızın büyük çoğunluğunun çözüldüğü bir toplantı gerçekleştireceğiz.” dedi.

Fakruzaruret İçerisindeki Vatandaşları Asla Unutmayın
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin çok güçlü bir devlet olduğunu bu yüzden fakruzaruret içinde bulunan herkese yardım eli uzatılması gerektiğine vurgu yapan Vali Yazıcı; “Fakruzaruret içerisinde bulunan, muhtaç olan insanlara, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin şefkat elini uzatması gerektiğini asla unutmayın. Biz büyük bir devletiz, büyük bir milletiz. Garibana her zaman sahip çıkmışızdır. Dolayısıyla mahallenizde fakruzaruret içerisinde olanları Kaymakamlık, Aile ve Sosyal Hizmetler, belediye gibi, bu tür insanlara yardım eden kurum ve kuruluşlara bildirmiyorsanız bunun bütün vebalini size yüklüyorum.” ifadelerini kullandı.

Devletle Küslük Olmaz
Devlette her işin kolaylıkla çözülemediği durumların olduğunu bu yüzden de işlerin uzayabileceğine dair muhtarlara uyarılarda bulunan Vali Ersin Yazıcı; “Muhtarlarım, sakın unutmayın devletle küslük olmaz. Devletin hiçbir kurumuna küsemezsiniz. Kapıdan giremiyorsanız bacadan gireceksiniz. Yılmadan, usanmadan, darılmadan vatandaşın işlerine lütfen yardımcı olun. Şunu hepimiz çok iyi bilelim ki bir iş yapmak için bütçe gerekiyor. Ben başta olmak üzere buradaki tüm arkadaşlarım tüm yöneticiler sizin bütün talepleriniz yerine gelsin ister. Gönül ister ki seneye hiçbir iş bırakmayalım ama ne yazık ki bütçemiz her zaman buna müsait olmayabiliyor. Yapılmayacak çözülmeyecek bir işimiz olmaz Allah’ın izniyle. Bu gerçeği unutmadan yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Vali Ersin Yazıcı, konuşmasının ardından toplantıda bölgenin tüm sorunlarının tek tek masaya yatırılacağını belirterek sözü muhtarlara verdi. Muhtarları tek tek dinleyen Vali Yazıcı, gelen talep ve şikayetleri not aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.