Dolar 32,5591
Euro 34,9937
Altın 2.426,11
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Açık
Antalya
25°C
Açık
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 29°C
Pts 27°C

Antalya Valisi Ersin Yazıcı KUTSO Başkanı İçin Düzenlenen Veda Meclisi Toplantısı’na Katıldı

Antalya  Valisi Ersin  Yazıcı KUTSO Başkanı İçin Düzenlenen Veda Meclisi Toplantısı’na Katıldı
REKLAM ALANI
25 Ekim 2022 16:58
213
A+
A-

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hüdavendigar Günay için düzenlenen Veda Meclisi Toplantısı’na katıldı.

Veda Meclisi Toplantısı’na Vali Ersin Yazıcı’nın yanı sıra, Antalya Milletvekilleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, STK Başkanları ve temsilcileri ile KUTSO üyeleri katıldı.
Vali Ersin Yazıcı, görev süresi boyunca Batı Antalya bölgesi için başarılı çalışmalar yürüten KUTSO Başkanı Murat Hüdavendigar Günay’a teşekkür etti.
Bu Hikâyeyi Hep Birlikte Yazdık
KUTSO’nun Antalya’nın en güçlü Sivil Toplum Kuruluşu olduğuna vurgu yaparak sözlerine başlayan Başkan Günay; “Bundan 9 yıl önce büyük bir amaç için yola çıktık. Bu kurumu ayağa kaldırıp güçlü bir kurum olmak için KUTSO Değişim Grubunu kurduk. İmkanlarımızı üyelerimiz için kullandık. Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerimizi eşit şekilde temsil eden güçlü bir meclis kurduk. Doğru kararlar aldık. Üyelerimiz ile aramızdaki duvarları yıktık. Fiziki alt yapımızı güçlendirdik. Kendi isteğimizle bakanlık denetiminden geçtik. Tüm üyelerimizle birlikte odamızı baştan inşa ettik. Batı Antalya’nın en güçlü Sivil Toplum Kuruluşu olduk. Ben değil, biz olduk bu hikâyeyi hep birlikte yazdık. Kumluca Ticaret ve Sanayi Odasında görev yaptığım süre bana çok şey kattı. 9 yılda pek çok projeyi hayata geçirdik. Görev yaptığım süre boyunca bilmeden gönlünü kırdığım herkes hakkını helal etsin, benden yana da helal olsun.” dedi.
Batı Antalya’ya Yaptığınız Hizmetler İçin Teşekkürler
Murat Hüdavendigar Günay’ın vedası için bir araya toplandıklarını belirten Vali Ersin Yazıcı; “Dünyanın en güzel, en değerli toprağında bu vatanın güzel insanlarına hizmet etme fırsatı bulan Murat Hüdavendigar Günay aldığı bu bayrağı büyük bir başarıyla taşıdı. Batı Antalya’mızın onuru gururu olduğunu bu büyük topluluk karşısında gösterdiği teveccühle bir kez daha ispatlamış oldu. Herkesçe bilinir ki bizler görevimizi yaparken olumsuz yorumları kimse dillendirmez, ne zaman ki görev biter o zaman hakkımızda söylenenleri duymaya başlarız. Ben inanıyorum ki Murat Bey hakkında da güzel şeyler söylenecek. Bunu hak ettiğini düşünüyorum. Batı Antalya’ya aşık olması, Batı Antalya’yı, Kumluca’dan ibaret görmemesi ve Batı Antalya’nın Türkiye için önemini her platformda göstermeye çalışmasına ben şahidim. Kumluca ve Batı Antalya için yaptığı hizmetler için müteşekkirim. İnşallah bundan sonraki yaşamınızda ailenizle sağlıklı, başarılı ve gönlünüzden geçenlerin gerçekleştiği bir ömür yaşarsınız.” şeklinde konuştu.
Veda Meclisi Toplantısı’nın ardından Vali Ersin Yazıcı Yüksek İstişare Kurulu üyelerine plaket takdim etti.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.