Dolar 32,3427
Euro 35,0956
Altın 2.307,92
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
26°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 24°C

Antalya Valisi Ersin Yazıcı Vatandaşlarımızın Kalbinde Antalya’nın Özel Bir Yeri Var

Antalya Valisi Ersin Yazıcı Vatandaşlarımızın Kalbinde Antalya’nın Özel Bir Yeri Var
REKLAM ALANI
26 Eylül 2022 17:45
236
A+
A-
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçisi Alexey Erkhov’u makamında kabul etti. Ziyarette konuşan Vali Yazıcı Antalya’yı bu yıl başta Alman Ve Ruslar olmak üzere 10 milyonu aşkın yabancı misafirin ziyaret ettiğine değinerek; “Turizmin başkenti Antalya’mızda, misafirlerimizin rahat bir tatil geçirmeleri noktasında gerekli hassasiyeti gösteriyoruz.” diye konuştu.
Vali Ersin Yazıcı, Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçisi Alexey Erkhov’u makamında kabul etti. Ziyarette Valilik şeref defterini imzalayan Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçisi Erkhov, iki ülke arasındaki ilişkiler ile turizm konularında görüş alışverişinde bulunarak her konuda ilişkileri daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti.
Şehrimizde Rus Dostlarımızı Ağırlamaktan Mutluluk Duyuyoruz
Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçisi Erkhov’u makamında misafir etmekten dolayı mutluluk duyduğunu belirten Vali Yazıcı; “Türkiye’nin turizm başkenti Antalya’mıza hoş geldiniz. Bu yıl da Rusya ve Almanya başta olmak üzere şehrimizde birçok ülkeden misafiri ağırlıyoruz. Biz, dünya şehri Antalya’mızda Rus dostlarımızı ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. İnşallah bu ziyaret iki ülke arasındaki olumlu gelişmeleri başta turizm ve ticaret olmak üzere daha da güçlendireceğine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.
Güzel ve Başarılı Bir İşbirliğimiz Var
Türk Rus ilişkilerinde Antalya’nın özel bir yeri olduğunu ifade eden Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçisi Erkhov şunları söyledi: “Her yıl milyonlarca vatandaşımız Antalya’ya geliyor. Vatandaşlarımızın kalbinde Antalya’nın özel bir yeri olduğunu biliyoruz. Antalya her şeyiyle çok güzel ve özel bir şehir. Burası her sene yüzbinlerce vatandaşımızın hem ziyaret ettiği hem de yaşadığı bir şehir. Buradaki vatandaşlarımızın güvenli ve rahat bir ortamda yaşamlarını sürmeleri ve tatillerini yapmaları taraftarıyız. Vatandaşlarımıza sağladığınız kolaylıklardan ve desteklerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Güzel ve başarılı bir işbirliğimiz var. Aynı iş birliğinin devam etmesini temenni ediyorum.”
Şehrimizi Ziyaret Eden Misafirlerimizin Güvenliği Bizlere Emanet
Ziyarette Rusya ile Türkiye arasındaki ikili ilişkilere de değinen Vali Yazıcı; “Rusya ile olan ilişkimiz zaten devlet başkanları düzeyinde de gayet olumlu şekilde gidiyor. Biz de öncelikle bizde ikamet edenler olmak üzere buraya gelen Rus vatandaşların güvenlik içinde rahat bir şekilde hem tatillerini yapmaları hem de yaşamlarını sağlamaları adına gerekli hassasiyeti gösteriyoruz. Antalya bir dünya şehri. Avrupa’nın ve dünyanın birçok farklı ülkesinden insanların yaşadığı bir şehir. Dolayısıyla uluslararası bir yaşamın oluştuğu dünyadaki şehirlerden bir tanesi. Bunun yanında bu yıl 10 milyonu aşkın yabancı misafir şehrimizi ziyaret etti. Turizmin başkenti Antalya’mızda, misafirlerimizin rahat bir tatil geçirmeleri noktasında gerekli hassasiyeti gösteriyoruz. Şehrimizi ziyaret eden misafirlerimizin güvenliği bizlere emanet.” şeklinde konuştu.
Görüşmenin sonunda Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçisi Erkhov, Vali Yazıcı’ya koordinasyonu ve iş birliği için teşekkür etti.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.