Dolar 32,4768
Euro 34,9560
Altın 2.436,58
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Antalya Valisi Ersin Yazıcı’dan Kadir Gecesi Mesajı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı’dan Kadir Gecesi Mesajı
REKLAM ALANI
17 Nisan 2023 15:36
149
A+
A-

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının sonlarına yaklaşırken bayramın müjdesi ve kurtuluş reçetesi mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmanın mutluluğunu paylaşıyoruz.

Bin aydan daha hayırlı kabul edilen ve Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı bu mübarek gecede ellerimizi semaya açarak kalplerimizden dudaklarımıza dökülen tüm dualarımız kabul olsun. Bu mübarek Kadir Gecesi gönül dünyamızın aydınlanmasına, manevi huzurumuzun artmasına, yaşadığımız her türlü felaketin yaralarını sararak geleceğe umutla bakmamıza ve günahlarımızdan arınmamıza vesile olsun. Rahmet ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı bu müstesna gece hürmetine birlik ve beraberliğimiz daim olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle; Kadir Gecesinin tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını, Ülkemiz ve tüm gönül coğrafyamızda barışı, huzuru ve kardeşliği egemen kılmasını Yüce Allah’tan diliyor, Antalyalı hemşerilerimin Kadir Gecesini tebrik ediyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.