Dolar 32,3865
Euro 35,0590
Altın 2.326,65
BİST 9.096,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 24°C
Sal 23°C

Antalya Valisi Olarak Her Zaman Yanınızdayım Ve Hizmetkârınızım

Antalya Valisi Olarak Her Zaman Yanınızdayım Ve Hizmetkârınızım
REKLAM ALANI
29 Mart 2023 16:43
149
A+
A-
Antalya Valiliği ev sahipliğinde düzenlenen Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Aileleri onuruna verilen iftar programına katıldı. İftarda şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelerek tek tek sohbet eden Vali Yazıcı; “Şunu özellikle her fırsatta ifade etmek istiyorum; Devletimiz, daima yanınızdadır. Bu büyük millet her zaman yanınızdadır ve size minnettardır.” dedi.
Şehit aileleri, Gaziler ve Gazi Aileleri onuruna Antalya Valiliği ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına katılan Vali Yazıcı, Şehit aileleri ve Gazilerle bir araya gelerek orucunu açtı. İftar programına Vali Yazıcı’nın yanı sıra eşi Hanife Yazıcı, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, Adli Yargı Temsilcileri, Üniversite Rektörleri, Kurum Müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Şehit Aileleri ve Gaziler ile Gazi aileleri katıldı.
İftar programında şehit aileleri ve gazilerin masalarını tek tek gezerek sohbet eden Vali Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, taleplerini, sıkıntılarını ve sorunlarını dinledi. Özellikle masaları dolaşırken Vali Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, Şehit ailelerinin ve Gazilerin çocuklarıyla da yakından ilgilendi.
Allah Hepimizin Oruçlarını Ve İbadetlerini Kabul Etsin
Konuşmasına Şehit Aileleri ve Gazilere iftar programına katıldıkları için teşekkür ederek başlayan Vali Yazıcı; “Değerli Konuklar, Aziz Şehitlerimizin ve Kahraman Gazilerimizin kıymetli anneleri, babaları, eşleri, kardeşleri, çocukları Ramazan-ı Şerifimiz mübarek olsun. Allah hepimizin oruçlarını ve ibadetlerini kabul etsin.” dedi.
Başımızın Tacısınız
Şehitlerimizin vatan için, bayrak için, millet için muhteşem bir destan yazdığına değinen Vali Yazıcı şunları kaydetti: “Şehitlik ve gazilik, bir insana nasip olacak en yüksek onur, en büyük şereftir. Vatan için, millet için, bayrak için; anadan, yardan, serden geçenlerin iman ve cesaretle yazdığı muhteşem bir destandır. Sizler; bu vatan, bu bayrak uğruna canlarını feda eden, Peygamberlerden sonra en yüce makama erişen Aziz Şehitlerimizin ve Kahraman Gazilerimizin bizlere emanetisiniz, başımızın tacısınız. Dualarla Şehitlerimizi hatırladığımız, kahramanlarımızı andığımız bu mübarek akşamda, davetimizi kırmayıp bu güzel birlikteliği oluşturduğunuz için can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz, şerefler verdiniz.”
Bu Cennet Vatanın Bir Karış Toprağını Kimseye Vermeyiz
Şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan bu cennet vatanın bir karış toprağını kimseye vermeyeceklerinin altını çizen Vali Yazıcı; “Biz, şehitleri ve gazileri çok olan bir milletiz. Şanlı tarihimizi kahraman şehit ve gazilerimiz yazmıştır. Tarihimiz, onların mübarek kanlarıyla, destansı mücadeleleriyle, kahramanlıklarıyla yazılmıştır. Çünkü “Ölürsem şehit, kalırsam gazi olurum” inancıyla vatan toprağını savunan, cepheden cepheye koşan başka bir millet yoktur. Şunu herkes çok iyi bilsin ki; vatan uğruna, bayrak uğruna gerektiğinde kanımızı son damlasına kadar seve seve hiç çekinmeden verir ama şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan bu cennet vatanın bir karış toprağını kimseye vermeyiz.” ifadelerini kullandı.
Devletimiz, Daima Yanınızdadır
Devlet ve millet olarak Şehit Aileleri ve Gazilerin daima yanlarında olduklarını söyleyen Vali Yazıcı; “Şunu özellikle her fırsatta ifade etmek istiyorum; Devletimiz, daima yanınızdadır. Bu büyük millet her zaman yanınızdadır ve size minnettardır. Antalya Valiliği, her zaman yanınızdadır. Antalya Valisi, her zaman yanınızdadır ve hizmetkârınızdır. Tüm şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim, bu fakire de şehit olmayı nasip etsin. Allah niyetlerimizi kabul eylesin. Ramazan-ı şerifimiz mübarek olsun.” diye konuştu.
Vali Yazıcı’nın konuşmasının ardından akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. İftar programı Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya’nın yaptığı dua ile son buldu.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.