Dolar 32,5826
Euro 34,8334
Altın 2.417,81
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 28°C
Az Bulutlu
Antalya
28°C
Az Bulutlu
Çar 26°C
Per 25°C
Cum 26°C
Cts 27°C

Antalya’da 58. Kütüphane Haftası Etkinliklerle Kutlanacak.!

Antalya’da 58. Kütüphane Haftası Etkinliklerle Kutlanacak.!
REKLAM ALANI
25 Mart 2022 10:44
266
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kütüphane Haftası’nı 28 Mart -1 Nisan tarihleri arasında sürecek bir dizi etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor. Etkinlikler kapsamında Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Doğan Hızlan Kütüphanesi’nin 10. Yılı da kutlanacak.

1964 yılından bu yana Mart ayının son pazartesi günü başlayan ve bir hafta süren etkinliklerle kutlanan Kütüphane Haftası’nda Antalya Büyükşehir Belediyesi bir dizi etkinlik gerçekleştirecek. Etkinliklerle dolu geçecek Kütüphane Haftası’nda söyleşi, atölye, sergi ve tiyatro gösterisi olacak.

 

ETKİNLİKLERLE DOLU HAFTA

Kütüphane Haftası kapsamında 28 Mart Pazartesi saat 10.00-11.00 arası Doğan Hızlan Kütüphanesi Bahçesi’nde Yazar Burcu Bahar’la Çocuklar İçin İnteraktif Sesli Okuma Etkinliği düzenlenecek. Aynı gün çocuklar için “Benim Ayracım” isimli atölye çalışması yapılacak. 30 Mart Çarşamba günü saat 11.00 ve 14.00’te Doğan Hızlan Kütüphanesi Bahçesi’nde bu kez yazar Özge Bahar Sunar’la Çocuklar İçin İnteraktif Sesli Okuma Etkinliği gerçekleştirilecek. Aynı gün çocuklar için “Benim Ayracım” isimli atölye çalışmasının da tekrarı olacak.

GENÇ YAZARLARDAN SÖYLEŞİ

31 Mart Perşembe saat: 14.00’te AKM Perge Salonu’nda genç yazarlar okurlarıyla buluşacak. Ekin Şiar Baloğlu, Gamze Aydeniz ve Kübra Berk “Z Kuşağı Edebiyatı ve Gençlik” konulu söyleşiye katılacak. 1 Nisan Cuma günü ise saat: 10.00’da Aksu Perge Ortaokulu’nda kardeş kütüphane açılışı, saat: 14.00’te AKM Perge Salonu’nda Kırmızı Kalem Sanat tarafından “De Ayrı Yazılı” isimli interaktif performans sahnelenecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.