Dolar 32,5668
Euro 34,9970
Altın 2.425,42
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Açık
Antalya
25°C
Açık
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 29°C
Pts 27°C

Antalya’da Gönüllüler İçin Proje Yazma Eğitimi Verildi.!

Antalya’da Gönüllüler İçin Proje Yazma Eğitimi Verildi.!
REKLAM ALANI
16 Nisan 2022 14:01
254
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde başlattığı Genç Antalya Gönüllüleri programına katılan gençleri güçlendirecek çalışmalar yürütüyor. Bu kapsamda genç gönüllüler için ‘Proje Yazma’ eğitimi verildi.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü ve Eğitmen Hayat Ekici Gürkan tarafından verilen eğitimde; “Proje ve proje döngüsü nedir?” “Proje sorun, hedef ve strateji analizi, faaliyet planlama” gibi konularla ilgili çalışma yapıldı. Eğitimin son bölümünde ise grup çalışması yöntemiyle gençlerin örnek sorunlar üzerinde çalışması ve proje ön çalışmalarını tamamlaması sağlandı.

Genç Antalya Gönüllüleri Programı Nedir?

Genç Antalya Gönüllüleri Programı, Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından gönüllülük esası ile Antalyalı gençleri bir araya getirme hedefiyle oluşturuldu. Program kapsamında gençlerin gönüllülük deneyimi yaşaması, belediye projelerinde yer alması ve kendi projelerini yürütebilmelerine yönelik destekler yer alıyor. “Genç Antalya Gönüllüleri” programı için 321 24 70 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.