Dolar 32,5782
Euro 34,7958
Altın 2.507,60
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 25°C
Sal 25°C

Antalya’da Jandarma Ekiplerinden Suç Ve Suçlulara Geçit Yok.!

Antalya’da Jandarma Ekiplerinden Suç Ve Suçlulara Geçit Yok.!
REKLAM ALANI
24 Şubat 2023 18:21
211
A+
A-

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri başarılı operasyonlarla imza atmaya devam ediyor. Antalya’da huzurun ve güvenin sağlanmasına yönelik çalışmalarına aralıksız devam eden ekipler, gerçekleştirdikleri operasyonlarla suç ve suçlulara geçit vermiyor.

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, gerçekleştirdikleri başarılı operasyonlarla Antalya’da suç ve suçlulara göz açtırmıyor. Antalya’da huzurun ve güvenin sağlanmasına yönelik çalışmalarına aralıksız devam eden ekipler, uyuşturucu madde imal ve ticaretiyle ilgili başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; şüpheli A.E. isimli şahsın elinde bulundurduğu uyuşturucu madde haplarını piyasaya süreceği bilgisinin alınması üzerine harekete geçen Antalya Jandarma İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri operasyon için harekete geçti.

4.025 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi
Jandarma ekiplerince şüpheli A.E. isimli şahsın elinde bulundurduğu valizde yapılan aramada; 4.025 adet captagon diye tabir edilen uyuşturucu hap ele geçirilirken olayla ilgili şüpheli şahıs A.E. gözaltına alındı.

Kepez’de Kokain Satıcılarına Operasyon
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, JASAT ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, Kepez ilçesinde şüpheli H.D. ve D.D. isimli şahısların kokain adlı uyuşturucu madde satışı yaptıkları yönünde istihbarat alınması üzerine operasyon için düğmeye bastı.

Şüphelilerin Üzerinde Ve Kullandıkları Araçta Arama Yapıldı
Şüpheli şahıslar kullanmış oldukları araç durdurularak şüphelilerin üzerinde ve araçta yapılan arama sonucunda; 32 paket (50 gram) kokain, 3 adet cep telefonu, 1.480 Türk Lirası suçtan elde edildiği değerlendirilen para ele geçirilerek şüpheli şahıslar gözaltına alındı.

Kaçak İçkiler Piyasaya Sürülmeden Ele Geçirildi
Başarılı operasyonlarına devam eden Antalya İl Jandarma Komutanlığı, kaçak ve sahte içki konusunda da çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü, Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda; K.K., A.K., V.A. ve M.O.B. isimli şahısların, K.K.’ye ait depoda bulunan kaçak içkileri piyasaya sürdüklerini tespit etmesi sonucunda jandarma ekipleri depoya operasyon düzenleyerek arama gerçekleştirdi.

Depoda yapılan aramada; 3.048 adet 100 cc’lik votka ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheli K.K. isimli şahıs gözaltına alınırken diğer şüpheliler hakkında adli işlemler başlatıldı.

Araç Kiralama Ofisine Ve Araç Kiralama Firmasına Ait 5 Araca El Koyan Şahıslar Tutuklandı
Antalya’nın dört bir yanında operasyonlarına hız kesmeden devam eden Jandarma ekipleri, Alanya İlçesi Kestel Mahallesi’nde ikamet eden V.S. isimli şahsın adına kayıtlı araç kiralama ofisine ve araç kiralamaya ait 5 araca F.Y., M.A., Y.C. ve H.A.’nın silah zoru ile el koyması ihbarı üzerine operasyon düzenledi. Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri şüpheli şahısların ikamet, iş yeri, araçları ve üzerlerinde yaptığı adli arama sonucunda; 4 adet av tüfeği, 36 adet av tüfeği fişeği, 1 adet havalı tüfek, 15 gram esrar ve 2 kök kenevir bitkisi ele geçirdi.

Olayla ilgili başlatıla adli soruşturma sonucunda M.A., Y.C. ve H.A. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığınca yapılan açıklamanın sonunda, Antalya’da vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmaların azim ve kararlılık ile devam edileceği vurgulandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.