Dolar 32,5864
Euro 34,8068
Altın 2.504,97
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 25°C

Antalya’da Kaybolan Duygu Eda bulundu

Antalya’da Kaybolan Duygu Eda bulundu
REKLAM ALANI
30 Haziran 2021 08:41
304
A+
A-

Antalya’da 25 Haziran tarihinde kaybolan Duygu Eda isimli doktor Müge Anlı’nın girişimleri sonucunda bulundu.

Antalya’da, tıp fakültesinden yeni mezun olan 24 yaşındaki Duygu Eda Altıngeyik’ten 2 gündür haber alınamıyor.Doktor olmayı başaran Eda, bugün yapılan mezuniyet balosuna dahi katılmadığı ortaya çıkmıştı.

Halasının evinden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan ve polis tarafından her yerde aranan yeni mezun doktorun, bir arkadaşının evinde olduğu öğrenildi.Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi yeni mezunlarından Dr. Duygu Eda Altıngeyik (24), 25 Haziran Cuma günü halasının Kepez ilçesi Varsak Mahallesi’ndeki evinden “Yürüyüşe çıkıyorum” diyerek ayrıldı. Yanına kimliğini ve telefonunu almadığı belirlenen Altıngeyik, eve dönmedi. Cumartesi düzenlenen mezuniyet balosuna da gitmeyen Altıngeyik hiçbir yerde bulunamayınca yakınları, Sakarya Polis Merkezi’ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. ÇOK YÖNLÜ SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI Başvuru üzerine harekete geçen Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıplar Büro Amirliği ekipleri, Duygu Eda Altıngeyik’i bulmak için çok yönlü araştırma başlattı. Ablasının hayatından endişe ettiklerini söyleyen aynı okulda okuyan kardeşi Mehmet Altıngeyik, bugün televizyon programına çıktı. PROGRAM SIRASINDA ARAYIP İYİ OLDUĞUNU BİLDİRDİ” Programı izleyen ve telefonla arayan Duygu Eda Altıngeyik, kaybolmadığını, bir arkadaşının evinde kaldığını söyledi. Ablasının evden çıkmadan önce kuzeniyle tartıştığını belirten Mehmet Altıngeyik, “Bir arkadaşının evinde kalıyormuş. Telefonunu yanına almadığı için ulaşamadık. Program sırasında arayıp iyi olduğunu bildirdi.” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.