Dolar 32,5170
Euro 34,7952
Altın 2.427,66
BİST 9.710,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Az Bulutlu
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Per 26°C
Cum 26°C
Cts 27°C
Paz 28°C

Antalya’da Uyarıcı Madde Satanların Kökleri Kazınacak

Antalya’da Uyarıcı Madde Satanların Kökleri Kazınacak
REKLAM ALANI
13 Ekim 2022 17:38
223
A+
A-

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu tacirlerine karşı sürdürülen mücadeleler hız kesmeden devam ediyor. Uyuşturucu madde imal ve ticareti yapanlara karşı başarılı operasyonları devam eden Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan gelen bilgiler doğrultusunda şüpheli A.Y. isimli şahsın ikametinde gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda uyarıcı madde ve bir adet de tabanca ele geçirildi.

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM (Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele) Şube Müdürlüğü ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imal ve ticareti yapanlara karşı mücadele kapsamında yaptıkları çalışmalar neticesinde, Manavgat ilçesinde A.Y. isimli şahsın Manavgat İlçesine uyuşturucu madde getirip satacağı istihbarı üzerine operasyon için harekete geçti.

A.Y. isimli şahsın evinde gerçekleştirilen operasyon neticesinde; 62 gram Metamfetamin, 130 gram Skunk Esrar, 5 Adet Extacyn, 31 Adet uyuşturucu hap, 1 Adet Hassas Terazi, 1 Adet tabanca ve 47 adet fişek ele geçirildi.

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığınca yapılan açıklamanın sonunda uyuşturucuyla mücadeleye azim ve kararlılık ile devam edileceği vurgulandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.