Dolar 32,5881
Euro 34,8027
Altın 2.508,00
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 25°C
Sal 25°C

Antalya’da Uyuşturucu Operasyonunda 48 Kilo Skunk Ele Geçirildi

Antalya’da Uyuşturucu Operasyonunda 48 Kilo Skunk Ele Geçirildi
REKLAM ALANI
20 Aralık 2022 17:20
177
A+
A-

İl Emniyet Müdürlüğünce, il genelinde uyuşturucu maddelerin kaynağının kurutulması, ticaretinin ve kullanımının engellenmesi amacıyla gerçekleştirilen başarılı operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Emniyet ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucu gerçekleştirdikleri operasyonda 48 kilo 500 gram skunk adı verilen esrar maddesi ele geçirdi.

Antalya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü birimlerinin, il genelinde uyuşturucu maddelerin kaynağının kurutulması, ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmaları devam ediyor. Zehir tacirlerine göz açtırmayan emniyet ekipleri Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Antalya’ya uyuşturucu madde naklederek ticaretini yapan şahıs ve gruplara yönelik başarılı bir operasyona daha imza attı.

Antalya’da uyuşturucunun kökünü kazıma mottosuyla çalışmalarını yürüten Antalya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü, şüpheli  A.E. ve M.T. isimli şahısların Doğu illerinden temin etmiş oldukları yüklü miktarda uyuşturucu maddeyi Antalya’ya getirerek birlikte hareket ettikleri şüpheli M.S.K ve M.K. isimli şahısların Muratpaşa ilçesinde bulunan ikametlerinde depoladıkları ve buradan da uyuşturucu maddeyi piyasaya süreceklerinin bilgisi alınması üzerine operasyon için düğmeye bastı.

Şüpheli şahısların ikametlerinde ve araçlarında yapılan aramada; daralı 48 kilo 500 gram skunk adı verilen esrar maddesi, 1 adet hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinden elde edilen 50.000 Türk Lirası ele geçirildi.

Olayla ilgili şüpheli şahıslar hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilirken, şüphelilerden A.E., M.T., ve M.K. tutuklandı. Antalya Emniyet Müdürlüğü gerçekleştirdiği bu başarılı operasyonlarla Antalya’da uyuşturucuya geçit verilmeyeceğini bir kez daha göstermiş oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.