Dolar 32,5775
Euro 34,7903
Altın 2.501,90
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 26°C

Antalya’da Yeşilçam Yolunda Doğa İle İç İçe Yürüyüş Keyfi

Antalya’da Yeşilçam Yolunda Doğa İle İç İçe Yürüyüş Keyfi
REKLAM ALANI
27 Şubat 2022 10:46
278
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi Yeşilçam Doğa Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda doğa yürüyüşü düzenlendi. 9.2 kilometre uzunluğunda olan Kara Peçe etabında Antalyalı vatandaşlar doğa ile iç içe bir gün yaşadı.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOSK) iş birliği ile Yeşilçam Doğa Yürüyüş ve Bisiklet Yolu’nun Kara Peçe etabında gerçekleştirilen doğa yürüyüşünde vatandaşlar tabiatla iç içe bir gün yaşadı. Akdamlar Pazarı (Çakırlar Sosyete Pazarı) merkezinden başlayan yürüyüş, 9,2 kilometrelik etabın ardından aynı noktada sona erdi. Yürüyüşe katılanlar doğanın eşsiz güzelliğinde hem spor yaptı hem de keyifli saatler geçirdi.

BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR

Toroslar Doğa Sporları Kulübü Yürüyüş Lideri Teoman Mete, Yeşilçam Doğa Yürüyüş yolunu Antalya’ya kazandırdığı için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek “Antalyalılarla ve spor kulübü üyelerimizle hafta sonu stresi atıyoruz. Tüm Antalya halkına böylesi güzel bir yürüyüş yolunu kazandıran başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz ”dedi.

YEŞİLÇAM YOLU

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Konyaaltı ilçesinde Yeşilçam efsanesi Cüneyt Arkın’ın 1969 yapımı Büyük Yemin ve Ala Geyik filmlerinin; Usta aktör Rüştü Asyalı’nın 1971 yapımı Keloğlan filminin ve yine Fatma Girik’in 1974 yapımı Kara Peçe filmlerinin çekildiği bölgelerde tabelalarla belirlenen rotalarda yürüyüş ve bisiklet yolu oluşturulmuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.