Dolar 32,5668
Euro 34,9970
Altın 2.425,42
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Açık
Antalya
25°C
Açık
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 29°C
Pts 27°C

Antalya’da14 Şubat Sevgililer Günü’nü 12 Şubat Cumartesi Günü Düzenlenecek Konser İle Kutlanacak.!

Antalya’da14 Şubat Sevgililer Günü’nü 12 Şubat Cumartesi Günü Düzenlenecek Konser İle Kutlanacak.!
REKLAM ALANI
10 Şubat 2022 16:30
260
A+
A-

En güzel şarkılar sevgililer için çalacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası 12 Şubat Cumartesi günü saat 20.00’de Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu’nda Sevgililer Günü konseri verecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü 12 Şubat Cumartesi günü düzenlenecek konser ile kutlayacak. Şef Umut Özdiken yönetimindeki Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası en güzel şarkıları Sevgililer Günü için çalacak.

GENÇ SANATÇILAR SAHNE ALACAK

Atatürk Kültür Merkezi Aspendos Salonu’nda ücretsiz olarak düzenlenecek konserde Elif Eda Saraçlar, Hale Ciğer ve Alperen Emin Yeşilyurt sahne alacak. Genç şarkıcılar, Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası’nın çalacağı en güzel aşk şarkılarını seslendirecek. Düzenlemelerini Egemen Sezen ve Anıl Edebale’nin yaptığı şarkılar sevgililer için söylenecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.