Dolar 32,3918
Euro 35,1481
Altın 2.325,22
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 25°C
Sal 23°C

Antalyalı sanatçılar ‘Senede Bir Gün’ Konseri ile Anılacak

Antalyalı sanatçılar ‘Senede Bir Gün’ Konseri ile Anılacak
REKLAM ALANI
8 Aralık 2022 17:32
213
A+
A-

Antalya’nın hafızalarda yer etmiş unutulmayan sanatçılarını “Senede Bir Gün” konseri ile anacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. 12 Aralık Pazartesi saat 20.00’da Doğu Garajı Kültür Merkezi Büyük Salonda, Emin Altıner Yönetmenliğinde ‘Senede bir gün’ konseri gerçekleştirilecek. Konserde Antalya’nın hafızalarına kazınmış unutulmayan sanatçılar anılacak.

Sanatçılar Anılacak

Gecede, Cumhuriyet döneminde yolu Antalya ile keşişmiş ya da Antalya’da doğmuş, ebediyete intikal etmiş müzisyen, şair, edebiyatçı gibi önemli değerlerin yaşamları anlatılıp anılacak. Behlül Dal, İsmail Baha Sürelsan, Gültekin Çeki, Fikret Otyam, Tarık Akıltopu, Sümer Tilmaç, Necip Nugay gibi Antalya’nın kültür ve sanat hayatına damga vuran çok sayıda sanatçı ‘Senede Bir Gün’ konseriyle hatırlanacak.

Gecede Antalya Yenikapı Orkestrası eşliğinde, Onur Nugay, Cüneyt Salman, Serpil Doğan, Erdinç Karadeniz’  sahne alacak. Etkinliğe tüm Antalyalılar davetli.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.