Dolar 32,3157
Euro 35,1159
Altın 2.292,25
BİST 9.058,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 27°C
Cts 27°C
Paz 25°C
Pts 24°C

Antalya’mızın Huzur Ve Güvenin Adresi Olmasında Rolünüz Büyük

Antalya’mızın Huzur Ve Güvenin Adresi Olmasında Rolünüz Büyük
REKLAM ALANI
21 Ekim 2022 15:49 | Son Güncellenme: 21 Ekim 2022 15:54
219
A+
A-

Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Antalya’da “Suç Araştırmaları: Disiplinlerarası Yaklaşımlar” temasıyla gerçekleştirilen “1. Uluslararası Suç Araştırmaları Sempozyumu”na katıldı. Sempozyumda konuşan Vali Yazıcı; “Turizmin başkenti Antalya’mızın huzur ve güvenin adresi olmasında sizlerin rolü büyük.” dedi.

Suç, suçu önleme, suç önlemede başarılı uygulamalar ve suç önlemeyle ilgili çalışmaların paylaşılacağı “Suç Araştırmaları: Disiplinlerarası Yaklaşımlar” temasıyla gerçekleştirilen “1. Uluslararası Suç Araştırmaları Sempozyumu” Antalya’da Vali Ersin Yazıcı ve İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı’nın katılımıyla başladı. Programa ayrıca Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, akademisyenler, emniyet mensupları ve öğrenciler katıldı.
Ulusal Ve Uluslararası Bir Çok Kongreye Ev Sahipliği Yapıyoruz
Konuşmasına Antalya’nın önemli bir turizm şehri olduğunu vurgulayarak başlayan Vali Yazıcı; “Turizmin başkenti Antalya’mıza hepiniz hoş geldiniz. Antalya’mız denizi, kumu, güneşi, tarihi ve doğal güzelliklerinin yanında ulusal ve uluslararası kongrelere ev sahipliği yapmasıyla öne çıkan bir şehir. Dünyanın her köşesinden misafiri ağırladığımız bir dünya şehri. Bu yıl mutluyuz, memnunuz. Turizm verilerimiz iyi gidiyor. Bu da hem şehir hem de ülke ekonomimize büyük katkılar sunuyor. İnşallah bu hareketliliği daha da arttırarak devam ettireceğiz.” şeklinde konuştu.
Emniyet Birimlerimiz Suç ve Suçu Önlemede Başarılı İşlere İmza Atıyor
Antalya’da suçun her türlüsüyle emniyet birimlerinin yoğun bir şekilde mücadele ettiğine değinen Vali Yazıcı; “Antalya’mızın huzur ve güvenin adresi olmasında emniyet birimlerimizin rolü çok büyük. Gerçekleştirdikleri başarılı operasyonlarla suç ve suçu önlemede gerçekten çok iyi işlere imza atıyor. Hepinizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.