Dolar 32,3271
Euro 35,0710
Altın 2.294,30
BİST 8.991,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Açık
Antalya
25°C
Açık
Cum 26°C
Cts 27°C
Paz 25°C
Pts 24°C

Antalyaspor Bu Şehrin Markası.!

Antalyaspor Bu Şehrin Markası.!
REKLAM ALANI
27 Nisan 2022 18:15
752
A+
A-

Vali Ersin Yazıcı, 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen, iftar programına katıldı. Vali Yazıcı; “Antalyaspor bu şehrin markası, biz de bu şehrin markasının peşinde hep birlikte koşturacağız.” dedi.

Antalya Stadyumu otoparkında gerçekleşen iftar programına Vali Ersin Yazıcı’nın yanı sıra Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, Tolga Cömertoğlu, Antalyaspor’un yöneticileri, sporcuları ve 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği üyeleri katıldı.

Bu Mübarek Ayda İhtiyaç Sahiplerine Yardım Elimizi Uzatalım
Ramazan ayının güzelliklerine değinerek sözlerine başlayan Vali Yazıcı; “Tüm Türkiye’nin komşusunu, arkadaşını, yoksulu, fakiri, garibanı düşündüğü bir aydayız. Oruçlarımızı tutup, ibadetlerimizi yaparken, diğer insanların ne halde olduğunu daha fazla önemseyen ve onlara el verip desteklediğimiz mübarek bir aydayız. O yüzden ramazan ayının bu son günlerinde elimizden geldiğince komşu ve yakınlarımıza el uzatmaya gayret edelim.” şeklinde konuştu.

Antalyaspor’u Avrupa’da Görmek İstiyoruz
Antalyaspor’dan beklentilerinin daha büyük başarılar kazanması olduğunu vurgulayan Vali Yazıcı; “Antalyaspor son haftalarda göğsümüzü kabartıyor, Antalyaspor’la gerçekten gurur duyuyoruz. Antalyalıyız, Antalyasporluyuz, topumuzu da oynuyoruz, puanımızı da kazanıyoruz ve güçlü taraftarımızla, takımın gerçek sahipleriyle birlikte her türlü organizasyonu da yapıyoruz. Vesile olanlara, öncülük edenlere, bu organizasyonu düşünüp var edenlere teşekkür ediyorum. Antalyaspor bu şehrin markası, bu şehrin markasının peşinden hep birlikte koşturacağız. Elimizden gelen maddi, manevi desteği göstermemiz gerekiyor. Antalya dünyada en çok bilinen şehirlerden bir tanesi, bu şehrin takımının da dünya da en çok bilinen takımlardan biri olması lazım. Hakan kaptan biz Antalyaspor’u Avrupa’da da görmek istiyoruz. İnşallah Antalyaspor’un Avrupa maçlarını izlediğimiz ve canı gönülden desteklediğimiz günleri de görürüz. Takımımızı desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.