Dolar 32,3487
Euro 35,0455
Altın 2.324,29
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
26°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 25°C

Antalya’ya gelen depremzedeleri ziyaret etti

Antalya’ya gelen depremzedeleri ziyaret etti
REKLAM ALANI
16 Şubat 2023 16:52
163
A+
A-

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerden Antalya’ya gelen depremzedeleri ziyaret ederek, “Bugünleri hep birlikte el ele gönül gönüle aşacağız.” dedi.

“Asrın felaketi” olarak nitelenen, Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen depremlerin ardından Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur’a gelen depremzedeler, kentlerdeki otellere, kamuya ait misafirhanelere ve yurtlara yerleştirildi. Bazı depremzedelerde Antalya’daki akrabalarına misafir oldu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Antalya’nın misafir ettiği depremzede aileleri ziyaret etti. Tütüncü, ilk önce Malatya’da yaşamını yitiren Güzelçiftçi çifti için okunan mevlide katıldı, ardından da Antalya’daki depremzede aileleri gezerek, acılarını paylaştı. Deprem mağduru olan şehit annesi Müşfika Avcı’yı da ziyaret eden Başkan Tütüncü, elini öperek, “Anacığım… Var mı benden bir isteğin…” diye sordu. Şehit Annesi Müşfika Avcı, Başkan Tütüncü’nün kendisini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Tütüncü, deprem felaketini Hatay’da yaşayan ve misafir edildikleri Antalya’da bebekleri olan Özer çiftini de ziyaret etti. Aileye geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Tütüncü, Güneş bebeği kucağına alarak, sevdi. Tütüncü, “Maşallah. Rabbim analı babalı büyütsün.“ dedi. “Bu felaketin yaralarını hep beraber saracağız” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Tütüncü,“Acımız, kederimiz tarifsiz. Milletçe el ele verip bu zor günleri de aşacağız.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.