Dolar 32,5885
Euro 34,7950
Altın 2.509,96
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 25°C

ASAT’tan 4.2 Milyon TL’lik Proje

ASAT’tan 4.2 Milyon TL’lik Proje
REKLAM ALANI
2 Haziran 2022 17:27
329
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Şehir Merkezinde Ve İlçelerde Alt Yapı İmalat Ve Yenileme Çalışmaları Sırasında Bozulan Kanalizasyon Kapaklarını Yenilemek İçin Çalışma Başlattı. Yaklaşık 4.2 Milyon TL Bedelli Proje Kapsamında Toplam 10 Bin Adet Kapak Yol Ve Kaldırım Seviyesine Getirilmiş Olacak.

Antalya merkezinde altyapı imalat ve yenileme çalışmaları, arıza onarımları, çevre düzenlemeleri, yol ve kaldırım yenilemeleri gibi hizmetler sonrası mevcut kanalizasyon kapaklarında yaşanan seviye bozuklukları ASAT tarafından giderilecek. Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Aksu ve Döşemealtı’nı kapsayan çalışma kapsamında çökme gibi doğal etkenlere bağlı olarak kot seviyesinden yukarıda veya aşağıda kalan kapaklar da düzeltilerek, eskiyen kapaklar yenilenecek.

5 Merkez İlçede Çalışma Yapılacak

Araç ve yaya trafiğini olumsuz etkileyen bu durumun önüne geçmek için, görevli ekipleriyle kapakların seviyelerini kontrol eden ve vatandaşlardan gelen ihbarları değerlendiren ASAT Genel Müdürlüğü, kanalizasyon kapaklarının yol ve kaldırım seviyesine getirilmesi için yeni bir yatırım yaptı. Yatırım bedeli yaklaşık 4.2 milyon lira olan proje kapsamında toplam 10 bin adet kapak yol veya kaldırım seviyelerine getirilmiş olacak. Muratpaşa’da 2 bin 400, Kepez’de 6 bin 200, Döşemealtı’nda 900, Konyaaltı’nda 380 ve Aksu’da 120 adet kapak en kısa sürede standartlara uygun biçimde düzenlenerek iş bitirilmiş olacak.

Rutin Kontrol Sürecek

ASAT’ın mevcut görevli ekipleri kapaklar ve ızgaralarla ilgili rutin olarak sürdürdükleri kontrol ve onarım çalışmalarına aynı titizlikle devam edecek. Vatandaşlar kurumun sorumluluk alanına giren her türlü olumsuzluğu ASAT’ın 0530 676 67 67 numaralı Whatsapp İhbar Hattı ile de görüntülü olarak bildirebilirler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.