Dolar 32,3181
Euro 35,1379
Altın 2.293,12
BİST 9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 27°C
Paz 25°C
Pts 24°C

ATASEM 2.Dönem Kayıtları 10 Ocak Pazartesi Başlıyor.!

ATASEM 2.Dönem Kayıtları 10 Ocak Pazartesi Başlıyor.!
REKLAM ALANI
5 Ocak 2022 18:21
701
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Atatürk Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’nın (ATASEM) 2021-2022 ikinci dönem kurs kayıtları 10 Ocak Pazartesi günü www.atasem.org.tr üzerinden online başlıyor.

Her yıl binlerce kişiye iş ve meslek kapısı açan Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz sanat ve meslek edindirme kursu ATASEM’lerin ikinci dönem başvuruları 10 Ocak 2022 Pazartesi Saat 09.00’da başlayacak ve 14 Ocak 2022 Saat 23.59’da sona erecek.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ATASEM’lerde 2. Dönem için 159 Branşta 533 adet kurs verilecek.

GELİR GETİREN KURSLAR

Genel planlanan kurslarımızın yanı sıra, ATASEM’lerde meslek, sanat, bilgisayar ve yabancı dil alanlarında kurslar verilecek. 28 kurs merkezinde kursiyerler 14 Şubat’ta ders başı yapacak. Öte yandan ATASEM Kurs Merkezlerinin bölgesel özellikleri baz alınarak kursiyerlere gelir sağlayacak kurslar da planlandı. Buna göre, Elmalı, Manavgat, Alanya Kurs Merkezlerinde İpek Böceği Yetiştiriciliği kursu; Demre, Kalkan, Gazipaşa ve Elmalı Kurs Merkezlerinde Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu; Serik, Kumluca, Akseki, Kalkan, Gazipaşa, Manavgat, Demre, Kumluca, İbradı, Elmalı merkezlerinde Arıcılık Kursu; Alanya ve Manavgat Kurs Merkezlerinde de, Avokado Yetiştiriciliği kurslarının açılması planlanıyor.

EVRAK TESLİMİ 15-20 OCAK’TA SON

Online kayıt sonrasında asil kayıt hakkı kazananların 15-20 Ocak tarihleri arasında evraklarını kayıt oldukları kurs merkezine eksiksiz olarak teslim etmeleri gerekiyor. Kurs kayıtları için kimlik fotokopisi, 1 adet vesikalık fotoğraf, kayıt olunan kursun ön koşulu var ise ilgili belgelerin fotokopisi, imzalı ATASEM kursiyer kayıt formu isteniyor. ATASEM kursları ile ilgili detaylı bilgileri ve kurs listesi http://www.atasem.org.tr adresinden de öğrenilebilecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğüne bağlı ATASEM Kurs Merkezlerinde 2021-2022 1. Dönem 26 kurs merkezinde 455 kurs açılmış olup 7848 kursiyer kurslarına devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.