Dolar 32,5633
Euro 34,9764
Altın 2.428,67
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Açık
Antalya
25°C
Açık
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 29°C
Pts 27°C

ATSO Dostlar Grubu Dokumapark’ta

ATSO Dostlar Grubu Dokumapark’ta
REKLAM ALANI
2 Ağustos 2022 18:10
241
A+
A-

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ATSO (Antalya Ticaret ve Sanayi Odası) Dostlar Grubu’nun üyeleriyle bir araya gelerek eski Dokuma Fabrikasının değişim ve dönüşüm sürecini anlattı, hem de tarihe ışık tutan fabrika alanına kazandırılan Araç Müzesini gezdirdi.

 

ATSO Dostlar Grubu, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ev sahipliğinde Dokumapark Araç Müzesinde bir araya geldi. Tütüncü ve ATSO, günün ilk ışıklarıyla Dokuma fabrikasını eski yapılarından dönüştürülen ilk defa Araç Müzesinde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya ATSO Dostlar  Grubu Başkanı Sedat Belen ve üyeleri katıldı. Başkan Tütüncü, Kepez Belediyesinin ilk defa bir müzede kahvaltı organizasyonu düzenlediğini ve böylesi heyecanı ilk kez paylaştığını ifade etti. Dokumapark’ın anılarının tazelendiği hoş kahvaltı sohbetinin ardından, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün rehberliğinde ATSO Dostlar Grubu, Dokumapark Araç Müzesini gezdi. Başkan Tütüncü, Araç Müzesi’nin diğer araç müzelerine göre farklı bir hikâyesi olduğunu söyledi. ATSO Dostlar Grubu Başkanı Belen, Dokumapark Araç Müzesi gezisinin ardından Başkan Tütüncü’ye Dokumapark’ta ATSO Dostlar Grubu üyelerini ağırladığı için teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.