Dolar 32,3397
Euro 35,1106
Altın 2.239,71
BİST 8.884,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 19°C
Az Bulutlu
Antalya
19°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 18°C
Cts 18°C

‘Barışsın Dünya’ Tiyatro Oyununu Çocuklar Çok Sevdi.!

‘Barışsın Dünya’ Tiyatro Oyununu Çocuklar Çok Sevdi.!
REKLAM ALANI
24 Aralık 2021 14:45
290
A+
A-

Kepez Belediye Tiyatrosu’nun(KBT), her hafta sahnelediği  ‘Barışsın Dünya’ adlı tiyatro oyununu çocuklar çok sevdi.

Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde sahnelenen, Gürcan Koç’un yazdığı, Derya Bütev’in yönettiği müzikli tiyatro oyunu  ‘Barışsın Dünya’ çocuklardan büyük ilgi gördü. Kepez Belediye Tiyatrosu’nun(KBT), sahnelediği oyunda günümüz dünyasında birçok bölgede süren savaşlar ve bundan etkilenen insanlar ve en çok etkilenen çocuklar anlatılıyor. KBT’nin çocukları ücretsiz buluşturduğu müzikli tiyatro oyunu, 2021 yılının son haftasında 25 Aralık Cumartesi(Yarın) saat 14.00’da, 29 Aralık Çarşamba saat 10.30’da, yine aynı gün saat 13.30’da çocuklara perdelerini aralayacak.

TİYATRONUN ÇOCUKLAR ÜZERİNDE ETKİSİ

Tiyatronun çocuk gelişimi üzerinde önemli etkileri bulunuyor. Tiyatro topluma sağlıklı ve faydalı bireyler kazandırıyor, korkularla başa çıkabilmeyi öğretiyor, çocuklara özgüven duygusu kazandırıyor, eleştirel düşüncenin temellerini artırıyor, çocukların gözlem yoluyla öğrenmesini sağlıyor. Bir çocuğun ebeveyn ile tiyatroya gitmesi ise; çok özel bir anını ebeveynle paylaşmış oluyor.  Çocuğun kendini değerli hissetmesini sağlıyor, birebir paylaşım ve farklı bir dünyayı izleme fırsatı sunuyor. Çocukların hayata farklı bir açıdan bakmasını sağlarken, çocukların sorgulama ve empati kurma yeteneklerini de geliştiriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.