Dolar 32,3775
Euro 35,0510
Altın 2.326,39
BİST 9.080,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 24°C
Sal 23°C

Başkan Böcek Hal Esnafını Ziyaret Etti.!

Başkan Böcek Hal Esnafını Ziyaret Etti.!
REKLAM ALANI
19 Ekim 2021 14:28
235
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali’nde komisyoncu ve tüccarlar ile bir araya gelerek, talep ve sorunlarını dinledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye bürokratları ile birlikte Antalya Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali esnafını ziyaret etti. Antalya Tüccar ve Esnaf Dayanışma Dernek Başkanı Adalet Yandık, Antalya Toptancı Hal Yaş Sebze Meyve Komisyoncular Dernek Başkanı Hasan Ali Yılmaz, dernek yönetimi, komisyoncu ve tüccarlar ile bir araya gelen Başkan Muhittin Böcek, talep, öneri ve sorunları dinledi.

HALDEN ANLAYAN BAŞKAN

Siyasi hayatında hep halden anlayan bir belediye başkanı olduğunu ifade eden Başkan Böcek, hal esnafının dertlerine derman olmaya çalıştığını söyledi. Planlı, kurallı, kimlikli bir kent için göreve geldiklerini belirten Başkan Muhittin Böcek, komisyoncu ve tüccarların talepleri konusunda yapılması gereken ne varsa hiçbir kimseye haksızlık etmeden yerine getireceklerini söyledi. Başkan Böcek, geçen hafta kendisini ziyaret eden dernek yöneticilerinin toptancı halin açılış kapanış saatlerine uyulması konusundaki talebi üzerine bürokratlarına hemen talimatı verdiğini ve gereğinin yapılmakta olduğunu kaydetti.

MODERN HALLER

Türkiye’nin örtü altı tarım üretiminin yarıya yakının Antalya’da yapıldığını hatırlatan Başkan Böcek, “Türk turizminin başkenti olmanın yanında tarımın da başkentiyiz. Ben de bir köylü çocuğuyum. Cam seralardan çıkmış gelmiş birisiyim. Tarımımızı ve toptancı hallerimizi geliştirmek için önemli destekler sağlıyoruz. Kimseyi ötekileştirmeden, çiftçimiz ve tüccarımızla el ele yapılması gereken ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Manavgat’ta yetersiz gelen halin yerine ilçe dışına çok daha modern ve geniş bir hal kompleksi inşa ediyoruz. Alanya Toptancı Hali’ni tamamlıyoruz. Kaş Kınık’a yeni bir toptancı hal kazandırıyoruz. Diğer hallerimizin asfalt, altyapı, peyzaj ne eksiği varsa tamamlıyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.