Dolar 32,5707
Euro 34,7707
Altın 2.491,02
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Başkan Yücel İlkokul Öğretmeni Ziyaret Etti.

Başkan Yücel İlkokul Öğretmeni Ziyaret Etti.
REKLAM ALANI
24 Kasım 2021 19:38
240
A+
A-

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde İlkokul Öğretmeni Müşerref Demirci’yi unutmayarak evinde ziyaret gerçekleştirdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen törene katılan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ardından Hayate Hanım İlkokulu’nda Öğretmeni olan Müşerref Demirci’yi evinde ziyaret etti. Demirci ailesi, her yıl Öğretmenler Günü’nde ziyaretine gelen Başkan Yücel’i kapıda karşıladı.

YÜCEL: “HER ZAMAN ÖĞRETMENLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlkokul Öğretmeni Müşerref Demirci ve eşi emekli Öğretmen Necat Demirci ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Öğretmeni ile ilkokul dönemlerini anan Başkan Yücel ziyaretin ardından yaptığı açıklamada; “Bugün Müşerref Öğretmenimi evinde ziyaret ederek Öğretmenler Günü’nü kutladım. O ve diğer öğretmenlerimizin sadece özel günlerde değil, her zaman yanındayız. Benim bu günlere gelmemde büyük katkısı olan ilkokul öğretmenim başta olmak üzere bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, hepsine sağlıklı uzun bir ömür diliyorum.” dedi.

Başkan Yücel, İlkokul Öğretmeni Müşerref Demirci’ye ziyaretin anısına çiçek takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.