Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 22°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
22°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 27°C
Çar 25°C

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 156’ncı Toplantısı, Vali Yazıcı Başkanlığında Gerçekleştirildi.!

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 156’ncı Toplantısı, Vali Yazıcı Başkanlığında Gerçekleştirildi.!
REKLAM ALANI
7 Mart 2023 15:58
165
A+
A-

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Mart Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Ersin Yazıcı’nın başkanlığında video konferans sistemi üzerinden Isparta Valisi Aydın Baruş ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantı başında açıklamalarda bulunan Vali Yazıcı; “Asrın felaketini yaşadığımız günlerde birbirimize destek vererek ayağa kalkacağız.” dedi.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2023 yılı Mart Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Ersin Yazıcı başkanlığında gerçekleştirildi. Video konferans sistemi üzerinden gerçekleştirilen BAKA Yönetim Kurulu Toplantısı’na Isparta Valisi Aydın Baruş, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik, BAKA Genel Sekreteri Volkan Güler ve BAKA uzmanları katıldı.

Başarılı Çalışmalarımızı Değerlendireceğiz
Toplantının başkanlığını yapan Vali Ersin Yazıcı; “Asrın felaketi olarak adlandırılan günler yaşıyoruz. Pek çok vatandaşımızı kaybettik. Ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet kalanlara ise metanet ve güç diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Antalya başta olmak üzere Burdur, Isparta bu zor günlerde tüm güçleriyle vatandaşlarımızın yanında olduk. Dostun kara günde belli olduğunu gösterdik. Devlet millet hep birlikte bu ağır sürecin altından kalkacağız. Rabbim hepimize güç kuvvet versin. İnanıyoruz ki büyük Türk devleti bu badireyi de el ele vererek atlatacak. Bir yandan da hayat devam ediyor. İşlerimiz devam ediyor. Bugün de Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu olarak Mart ayı olağan toplantımızı gerçekleştirmek üzere toplanmış bulunmaktayız. Bilindiği üzere katılımcı yaklaşımlarla kalkınma stratejileri belirlemek ve bölgemizin yatırım imkânlarını tanıtarak yatırımcılara yön göstermek misyonunu taşıyan Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı paydaşlarımızın ve bölgemizde yatırım yapmayı düşünen yatırımcıların sonuç odaklı programlarımızdan, faaliyetlerimizden ve projelerimizden yararlanması için çalışmalar yürütmektedir. Bu kapsamda Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı olarak Destek Programları Mali Destek Program Kapanış Raporları ve Batı Akdeniz Bölgesi Eko Turizm Kapsamında Araştırma Analiz Çalışmaları’nın sonuçlarını görüşerek gerçekleştirdiğimiz başarılı çalışmalarımızı değerlendireceğiz.” dedi.

BAKA Mart Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, devam etmekte olan ajans projelerine dair gelişmelerin değerlendirilmesi ve gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.