Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 22°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
22°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 27°C
Çar 25°C

Bize Düşen En Önemli Görev Engelli Vatandaşlarımıza Destek Olmaktır.!

Bize Düşen En Önemli Görev Engelli Vatandaşlarımıza Destek Olmaktır.!
REKLAM ALANI
18 Nisan 2022 18:31
263
A+
A-

Vali Ersin Yazıcı, İl Müftülüğü tarafından Hacı Ali Uyaroğlu Kuran Kursu’nda düzenlenen iftara katılarak engelli vatandaşlar ve aileleriyle birlikte orucunu açtı. Programda konuşan Vali Yazıcı; “İnsana verilen değerin en belirgin yansıması engellilere verilen değer ve onlara sağlanan kolaylıklardır. Bizlere düşen en büyük görevde engelli vatandaşlarımıza destek olmaktır.” dedi.

İl Müftülüğü tarafından Hacı Ali Uyaroğlu Kuran Kursu’nda düzenlenen iftar programına katılan Vali Ersin Yazıcı, engelli vatandaşlar ve aileleriyle bir araya gelerek orucunu açtı. Programa Vali Yazıcı’nın yanı sıra İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

İftar programı öncesi engelli vatandaşlar ve aileleriyle sohbet edip hatırlarını soran Vali Yazıcı, her zaman yanlarında olduğunu ifade etti. Konuşmasına herkesin Ramazan ayını kutlayarak başlayan Vali Yazıcı; “Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı, rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’da sizlerle birlikte bu sofrada olmaktan son derece mutluyum. Hepimizin, Ramazan-ı şerifi mübarek olsun. Allah tuttuğunuz oruçları, yaptığınız ibadetleri kabul etsin.” dedi.

Her Konuda Önemli Başarılara İmza Attıklarını Görüyoruz
Engelli vatandaşların sergiledikleri mücadeleyle her alanda önemli başarılara imza attıklarını söyleyen Vali Yazıcı; “İnsana verilen değerin en belirgin yansıması engellilere verilen değer ve onlara sağlanan kolaylıklardır. Hayatın tüm alanlarında tüm zorluklara rağmen, engelli kardeşlerimizin sergiledikleri mücadeleyi ve her alanda önemli başarılara imza attıklarını görüyoruz. Bu mücadelede bize düşen en önemli görev ise onların bu inançlarına ve hayata sımsıkı bağlılıklarına destek olmaktır.” diye konuştu.

Yaşayan Her Sağlıklı İnsan Bir Engelli Adayıdır
Yaşayan her insanın bir engelli adayı olduğunu aktaran Vali Yazıcı; “Yaşayan her sağlıklı insan bir engelli adayıdır. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, kalıcı çözümler üretmek için çaba göstermek, sadece engellileri ve ailelerini ilgilendiren bir husus değil, toplum olarak bütün kesimlerin ortak sorumluluğundadır.” ifadelerini kullandı.

Akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. Yenilen iftar yemeği ve edilen duaların ardından Vali Yazıcı, engelli vatandaşlarla bol bol sohbet edip fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.