Dolar 32,3764
Euro 34,9749
Altın 2.325,67
BİST 9.078,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 24°C
Sal 23°C

Çiftlik Bank Kurucusu Tosuncuk Çok Yakında Türkiye’de Sevenlerine Duyurulur

Çiftlik Bank Kurucusu Tosuncuk Çok Yakında Türkiye’de Sevenlerine Duyurulur
REKLAM ALANI
3 Temmuz 2021 08:25 | Son Güncellenme: 3 Temmuz 2021 08:29
264
A+
A-

SON DAKİKA: Çiftlik bank kurucusu Mehmet Aydın Türkiye’den ayrıldık sonra  bitcoin yatırım yaptım ve çok kazandım, etkin pişmanlık yasasından yararlanıp Ülkeme faydalı olmayı düşünüyorum.

Türkiye tarihinin en kapsamlı dolandırıcılık hikayelerinden birisi olan Çiftlik Bank davasında tarihi bir dönüm noktasına geldik. Bir dönem “Gönüldesin, baştasın, Fatih’in İstanbul’u fethettiği yaştasın” övgüleriyle anılan Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın, kaçak durumda olduğu Brezilya’da aniden teslim olma kararı aldı.

Mehmet Aydın açıklamasında “Suçsuzluğumu ve mağduriyetimi kanıtlamak için kendi hür irademle Türk yargısına teslim olacağım” cümlelerine yer vermişti. Bundan sonraki süreçte Aydın’ı ve mağdurları bekleyen iki farklı seçenek bulunuyor: İlki, Mehmet Aydın kendi isteğiyle Türkiye’ye gelmesi ve ülkemizde yargılanması. İkincisi ise Brezilya’daki mahkemenin ülkemizden yargılama dosyalarını istemesi, bu sürede Aydın’ın ev hapsinde tutulup karar kesinleştiğinde Türkiye’ye iade konusunun kararlaştırılması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.