Dolar 32,5855
Euro 34,7974
Altın 2.507,93
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 26°C

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;TUTTUKLARI EVLAT NÖBETİYLE TERÖR ÖRGÜTLERİNE BAŞKALDIRANLAR KADINLARDIR

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;TUTTUKLARI EVLAT NÖBETİYLE TERÖR ÖRGÜTLERİNE BAŞKALDIRANLAR KADINLARDIR
REKLAM ALANI
26 Mayıs 2023 19:17
197
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kadınlar Buluşması” programında yaptığı konuşmada, “Bugün bir kez daha altını çizerek ifade etmek isterim ki, ülkeye ve millete hizmet mücadelemizin en önemli kahramanları kadınlardır” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Kadınlar Buluşması” programına katılarak bir konuşma yaptı.

“40 yılı bulan siyaset yolculuğumuzda hep kadınlarımızla omuz omuza yürüdük” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz bugünlere siyaset mühendislikleriyle değil, anaların hayır dualarıyla geldik. Önümüze çıkartılan engellerin, hayatımıza kastetmeye varan saldırıların üstesinden hep kadınların desteğiyle geldik” şeklinde konuştu.

TUTTUKLARI EVLAT NÖBETİYLE TERÖR ÖRGÜTLERİNE BAŞKALDIRANLAR KADINLARDIR”

“Bugün bir kez daha altını çizerek ifade etmek isterim ki, ülkeye ve millete hizmet mücadelemizin en önemli kahramanları kadınlardır” ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “3 Kasım seçimleriyle ‘Anadolu İhtilalini’ başlatanlar kadınlardır. Türk demokrasisini 28 Şubat karanlığından kurtaranlar kadınlardır. Maruz kaldığı onca saldırıda millî iradeye siper olanlar kadınlardır. 15 Temmuz gecesi tanklara, uçaklara meydan okuyanlar kadınlardır. Tuttukları evlat nöbetiyle terör örgütlerine başkaldıranlar kadınlardır” dedi.

Türkiye’nin ekonomiden ticarete, hak ve özgürlüklerden tarıma, turizme, eğitime, sağlığa tüm alanlarda yazdığı destanın altında hanım kardeşlerinin imzası, alın teri ve emeği olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Başörtünüzden dolayı üniversite kapılarından geri çevrildiğinizde, sizler sabrettiniz. Kılık kıyafetinizden dolayı iş bulamadığınızda, işinizden olduğunuzda sizler ümitsizliğe kapılmadınız” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: “Eli kanlı caniler, daha körpe bir fidanken, çocuklarınızı sizden kopardığında sizler pes etmediniz. Gerektiğinde 15 Temmuz gecesinde olduğu gibi, canınız pahasına, istiklal ve istikbalimize sahip çıktınız. Ayrımcılığa maruz kalsanız da, önünüze engeller çıkartılsa da; siyasetten akademiye, bürokrasiden iş dünyasına, spordan sanata kadar hayatın her alanında başarıdan başarıya sizler koştunuz. Tıpkı Nene Hatun gibi, Şerife Bacı gibi, merhum Şule Yüksel Şenler gibi adınızı tarihe şimdiden altın harflerle yazdırdınız. Sizlerin şahsında ülkemizim tüm cesur kadınlarını tebrik ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.