Dolar 32,3455
Euro 35,1151
Altın 2.310,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
26°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 24°C

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan;Antalya 89 Projenin Toplu Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan;Antalya 89 Projenin Toplu Açılış Töreni Gerçekleştirildi
REKLAM ALANI
9 Ocak 2023 17:31 | Son Güncellenme: 9 Ocak 2023 17:33
217
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Antalya’da 8 Milyar 143 milyon 400 bin 731 TL değerindeki 89 projenin Toplu Açılış Törenini gerçekleştirdi. Toplu açılış töreninin ardından sel felaketinin yaşandığı Kumluca’yı ve Cumhuriyet tarihinin en büyük yangını olan Manavgat yangınında zarar gören Kalemler Mahallesi ziyaret edildi.

Vali Ersin Yazıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Kepez’deki Turgut Özal Spor Salonu önünde Antalya Toplu Açılış Töreni’ne katıldı. Toplu açılış törenine Vali Ersin Yazıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Antalya Milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kepez ilçesindeki Turgut Özal Spor Salonu önündeki alanda düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Kepez’den başlayarak bir taraftan Kumluca’ya diğer taraftan Manavgat’a kadar her köşesi ile Antalya ile hasret gidermeye geldiklerini belirtti.

Aşırı yağışlar sebebiyle geçen ay sel felaketine maruz kalan Kumluca, Finike ve Demre ilçelerindeki vatandaşlara bir kez daha geçmiş olsun dileklerini ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan, felaketin ilk anından itibaren devlet olarak tüm imkânlarla olaya müdahale ettiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra yaraları saracak adımları süratle attıklarını, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’nin anında bölgeye ulaştıklarını, AFAD, Kızılay ve bütün imkânlarla orada devletin varlığını ifade ettiklerini söyledi.

Sel Felaketinde Zarar Gören Bölgeler İncelendi
Vali Yazıcı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kepez’de düzenlenen Toplu Açılış Töreni’nin ardından ses felaketinden etkilenen Kumluca’yı ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen protokol üyeleri geçmiş olsun dileklerini ileterek bölgede incelemelerde bulundu.

Anahtar Teslim Töreni
Cumhuriyet tarihinin en büyük yangını olan Manavgat yangınında zarar gören Kalemler Mahallesi’ndeki “Manavgat–Akseki Yangın Afeti Sonrası Köy Konutları Anahtar Teslim Töreni”ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapımı tamamlanan evlerin hak sahiplerine anahtarlarını teslim etti. Daha sonra Vali Yazıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve protokol üyeleri yapımı tamamlanan evleri gezerek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.