Dolar 32,3645
Euro 34,9526
Altın 2.325,33
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 25°C
Sal 23°C

Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası

Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası
REKLAM ALANI
1 Kasım 2021 19:58
236
A+
A-

Kepez Belediyesi ve ANTGİAD işbirliğiyle “Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası” düzenlendi. Kepez Belediyesi Spor Kompleksi’ndeki turnuva büyük ilgi gördü.

Kepez’de cumhuriyet coşkusu, sportif etkinliklerle daha coşkulu yaşandı. Cumhuriyet’in 98. Yıl kutlamaları kapsamında futbol turnuvası tertipleyen Kepez Belediyesi, ANTGİAD işbirliğiyle “Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası” da düzenledi. Tenis Turnuvasına Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,  ANTGİAD Başkanı Osman Sert,  Kepezspor Kurucu Başkanı Mustafa Yılmaz, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar katıldı. Turnuvasının açılış konuşmasını gerçekleştiren Antalya Genç İş İnsanları Derneği(ANTGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert,  Cumhuriyet’in 98. yıl coşkusunu Kepez Belediyespor ile organize edilen tenis turnuvası ile yaşamanın mutluluğunu dile getirdi. Sert, “Şahsım ve derneğim adına büyük mutluluk ve onur duyuyorum. Bu topraklar kanla sulanmış, ciddi bedeller ödenmiş, emekler verilmiş ve bugün bizim burada olmamızı sağlayan Aziz şehitlerimiz başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere nice bedellerle bugünleri görmemizi nasip etmiş Allah…  Bundan dolayı da şükranlarımı sunuyor, hepsini saygıyla ve minnetle anıyorum.”dedi.

98.yıla özel spor etkinlikleri

Kepezspor Kurucu Başkanı Mustafa Yılmaz da yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetimizin kurucusu bize bugünü armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle, şükranla anıyorum. Bayramların en büyüğü olan Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum.” diye konuştu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, konuşmasına Türkiye Cumhuriyetinin 98 yıl dönümü kutlayarak başladı. Tütüncü, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman askerlerini, gazilerimizi minnetle yad ediyorum. Hepsinin mekanı cennet, makamları âli olsun. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet payidar olsun. “ dedi. Cumhuriyet coşkusunun bu yıl bir başka yaşandığını belirten Başkan Tütüncü, spor etkinlikleriyle başlayan Cumhuriyet coşkusunun, resmi törenlerle devam ettiğini söyledi. 29 Ekim de Kepez Belediyesi olarak 2 güzel açılış gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Tütüncü, “Modern Sanatlar Galerisi’nde Türkiye’nin dört bir tarafından ressamlarımızın katıldığı, bazıları ebediyete irtikal etmiş, Türk Sanat tarihine önemli izler bırakmış 88 ressamımızın 98 eseri ile 98.yıl sergisini açtık. Antalya’nın 25 yıldır hayali olan kent müzesinin kapılarını açtık. Tenis Turnuvası ile de gençlerimizle bir aradayız. “diye konuştu.

Kepez Antalya’nın en donanımlı ilçesi

Tenis Turnuvası’nın ev sahibi Kepez Belediyesi Spor Kulübünün bugünlere gelene kadar çok önemli yollardan geçtiğine değinen Başkan Tütüncü, turnuvaya katılan Mustafa Yılmaz’ın Antalya’nın önemli iş insanı, Kepez’in eski meclis üyesi ve aynı zamanda da Kepezspor Kulübünün kurucu başkanı olduğunu söyledi. Tütüncü, “Mustafa Yılmaz, 25 yıl önce büyük emeklerle kurduğunda Kepez’de sportif faaliyetler yeni başlamıştı. Biz zaman içerisinde onlardan devraldığımız bayrağı çok daha iyi noktalara getirdik. Bugün modern tenis kortları ile spor tesisleri, spor altyapısıyla geldiğimiz noktada Kepez ilçesi Antalya’nın en donanımlı ilçesi haline geldi. Ne mutlu bize ki, kıymetli öğreticilerimiz var. Buraya emek veren arkadaşlarımız var. Kulübümüzün heyecan dolu bir başkanı ve yönetimi var. Onlar da bize bu bayram günlerinde kalplerimizi, gönüllerimizi birbirine yaklaştıracak özel etkinlikler düzenliyorlar. Bizde bu özel günlerin coşkusunu bambaşka bir seviyede yaşıyoruz.” dedi.

Spor sevgimizi birleştiriyor

“Sevgili çocuklarımız spor yapsınlar istiyoruz” diyerek sözlerine devam eden Başkan Tütüncü, “Spor yapmak hem bedeni güçlendiriyor, hem de farklı bir disiplin içersinde çocuklarımızın eğitim süreçlerine katkı sağlıyor. Biz spor üzerinden sevgimizi derinleştiriyoruz. Kardeşliğimizi artırıyoruz, birlikte beraber olmanın  ‘Milli birlik ve beraberlik’ ifadesini en güzel şekilde dolduruyoruz. Sporun bu birleştirici yanına çok ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum, sevgimizi büyütmek anlamında… Birlikte yaşadığımız şehirleri, mahalleleri, paylaştığımız sosyal ortamları daha güzel hale getirmek için bunlara ihtiyacımız var. “ ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından tüm sporculara başarılar dileyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kortlara giderek, turnuvayı başlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.