Dolar 32,5179
Euro 34,5717
Altın 2.491,21
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 24°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 23°C
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 22°C

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Dizisinin Annesi Sabina Toziya’na Hayatını Kaybetti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Dizisinin Annesi Sabina Toziya’na Hayatını Kaybetti.
REKLAM ALANI
11 Ağustos 2021 00:29 | Son Güncellenme: 11 Ağustos 2021 00:30
383
A+
A-

EDHO’nun senaristi Bahadır Özdener bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada acı haberi duyurdu.

Özdener, 72 yaşındaki usta oyuncunun hayatını kaybettiğini aktardı ve “Çok kıymetli Sabina Toziya’yı, Rahmeti Rahman’a uğurladık. Allah’tan annemize rahmet, ailesine, sevenlerine başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verdi.

OKTAY KAYNARCA VEVAT MESAJI YAYINLADI

Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde annesi (Hayriye Çakırbeyli) rolünü oynayan Sabina Toziya için taziye mesajı yayınladı. Kaynarca, “Sınanıyor muyum bilmiyorum ama bir bildiği var sanırım yaradanın. Tarif etmem imkansız, sadece kocaman bir boşluk var kocaman bir hiçlik boğazım düğüm düğüm… Uğurlar olsun canımın içi nurlar içinde uyu…” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.